Galleries

Layette: onze modellen lente-zomer 2016


Bekijk de diavoorstelling

Vest, matroos, trui, vest, korte broeken, slippers ... maak de gebreide of gehaakte babygarderobe voor zonnige dagen. Het is gemakkelijk met onze uitleg, dus het is aan jou!

Al onze breipatronen

Layette: onze modellen lente-zomer 2016 (7 foto's)

Vlecht kleine piaf

Met zijn prachtige vogel is deze kleine beha van geboorte tot 12 maanden te realiseren met een blauwe vogel en korte mouwen voor meisjes of met een gele vogel en lange mouwen voor jongens.

Zie uitleg van de beha

Korte zeeman

Te veel kool met knopen aan de voorkant, een korte broek voor de mooie dagen van je breibord van geboorte tot 12 maanden.

Zie uitleg van shorts

Koraal vest

Een prachtig vest met korte mouwen, ultra eenvoudig om te maken voor de baby. Het houdt hem 's nachts warm terwijl hij vrij blijft van zijn bewegingen.

Zie de uitleg van het vest

Gestreepte matroos met korte mouwen

Met zijn fijne strepen, korte mouwen en een rechthoekige halslijn voor een zeemansstijl, zal deze mooie trui de baby vergezellen op zonnige dagen.

Zie uitleg van de marinière

Blauwe korte broek

Met zijn kleine knoopjes aan de onderkant van de benen maakt deze gemakkelijk te breien korte broek de outfit van je matroos compleet.

Zie uitleg van shorts

Schattig gehaakt hartvest

Met zijn hartzakken en eenvoudige en elegante vorm zal dit gehaakte vest je hart van liefde verrukken.

Zie de uitleg van het vest

Kleine gehaakte slippers

Slippers met kleine hoofdstellen om de baby op zonnige dagen te begeleiden. Gehaakt zijn ze versierd met een fijne rode rand voor een vleugje vitamines.

Zie uitleg van de slippers