Uw kind 1-3 jaar

Het bezoek van 18 maanden

Het bezoek van 18 maanden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel het "bezoek van de 18 maanden" wordt genoemd, wordt het gerealiseerd tussen 16 en 24 maanden. Dit bezoek aan de arts is ideaal om de groei van uw kind te controleren en om problemen met slaap en onderwijs op te lossen.

 • Lopen, praten ... Je baby beweegt op volle snelheid. Dit 2-jarige bezoek is een belangrijke afspraak voor u en uw baby die in een periode van geweldig leren zitten. Tijdens het consult zal de arts natuurlijk zijn gezondheid inventariseren, maar ook zijn psychomotorische en psycho-emotionele ontwikkeling evalueren.

Een beoordeling voor 2 jaar: om te zien of je baby cap 'of niet cap' is

Om de ontwikkeling van uw peuter te evalueren, gebruikt de kinderarts of de huisarts een reeks tests, bijna games, maar met serieuze resultaten!

 • Kan hij kubussen stapelen? Dit is vaak de eerste test die is gedaan. Daar komt nog de grip bij (hij stopt een parel in een fles?), Adres (kan hij in een ballon schieten?) En vindingrijkheid (krijgt hij de parel onderaan de fles? ).
 • Hoe beweegt hij? De arts observeert of uw kind loopt en hoe.
 • Praat hij? Op deze leeftijd spreekt een kind ongeveer tien woorden uit, soms meer. Ieder zijn eigen ritme! De hoeveelheid woordenschat is niet direct gerelateerd aan intellectuele vaardigheden. Beperkte taal zal de arts aanmoedigen op zoek te gaan naar een gehoorverlies en zijn voorbereiding benadrukken: vinger wijzen, een eenvoudige volgorde begrijpen.
 • Ziet hij het? Is hij in staat om een ​​vliegtuig in de lucht te onderscheiden, de kat onderaan de tuin? U bent het die deze informatie geeft, waardevol voor de arts tijdens dit bezoek van 18 maanden.
 • Gaat het goed met hem? De arts zal ook kijken naar het gewicht, de lengte en de groei van uw kind. Hieraan is de berekening van de Body Mass Index (BMI) toegevoegd. Door het gewicht te delen door de gekwadrateerde grootte, krijgt men een goed idee van de "corpulentie". De verkregen figuur is uitgezet op een curve van zijn gezondheidsdossier.
 • Weet dat een kleine jongen na 18 maanden 11 kg weegt en 81 cm meet. Ugeen klein meisje, ze weegt 10,5 kg en meet 79 cm. Het is natuurlijk een gemiddelde!

  1 2Opmerkingen:

 1. Van Eych

  Stel je voor :) Ik wilde vragen, kunnen we links uitwisselen? e-mail in de opmerking.

 2. Eadward

  )))))))))))))))))))) is onvergelijkbaar)

 3. Nikojar

  Dit is niet meer dan conditionaliteit

 4. Ceapmann

  JA, een variant goed

 5. Duzil

  Precies! Gaan!

 6. Abd Er Rahman

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. E -mail me op PM, we praten.

 7. Benigied Vran

  Maak fouten. Schrijf me in PM, spreek.

 8. Thorntun

  Daarin is er iets. Clearly, many thanks for the help in this question.Schrijf een bericht