Zwangerschap

De beautycase voor moederschap


Zodra je baby is geboren, zal de gezinsvriendelijke tam-tam het goede nieuws verspreiden. Na de "oh" en de "ah" met verwondering boven de wieg uitgesproken ... het is aan jou dat de ogen zullen draaien. Ons advies om de mooiste jonge moeders te zijn!

Een 2-in-1 douchegel voor moraal

 • Je moraal is in uitstekende staat met de komst van de baby, maar hij heeft een kleine ochtendzweep nodig. Het slimme product om mee te nemen naar de kraamafdeling is de douchegel voor lichaamshaar. Zeer zacht, deze twee-in-één zorgt voor veelvuldig wassen zonder aan te vallen. Een noot product op het lichaam en op het haar, als je de moed voelt, kun je de dag in goede vorm aanvallen. Aarzel niet om een ​​kleine tour te maken naar de herenafdeling om uw keuze te maken, ze zijn eerder bereid om dit soort producten te gebruiken.

Een zware anti-beenbehandeling om u te helpen ontspannen

 • De afgelopen weken had u enkele problemen met uw benen. Zodat dit gevoel van zwaarte verdwijnt, moet je even wachten na je bevalling. Warmte, hormonale onevenwichtigheden, gebrek aan tijdelijke fysieke activiteit vergemakkelijken de bloedcirculatie niet.
 • Na het douchen, eindig met een frisse waterstraal de enkels naar de bovenkant van de dijen. En om dit gevoel van welzijn te perfectioneren, denk er dan aan om een ​​zorgantijambs in uw kit te schuiven. Deze producten bevatten plantenextracten die de veneuze circulatie stimuleren en ontspannen. Je hebt de keuze tussen een spray, sneller aan te brengen of een melk als je een ontspannende massage wilt begeleiden. Er zijn ook homeopathische oplossingen.

Een deo voor de frisheid

 • De hitte, de emoties (ze zullen op het rendez-vous zijn na de geboorte van je baby) bevorderen transpiratie. Om de hele dag vers te blijven, kies voor een langdurige deodorant, met lichte geuren om uw baby niet te storen. Kies het liever in stick en in mini-formaat.

Een licht verzorgend water

 • Doe geen moeite met uw gebruikelijke parfum of eau de toilette. Ze zullen niet noodzakelijkerwijs naar je baby smaken. Aan de andere kant, denk aan het water van zorg. Zeer licht geparfumeerd, het combineert frisheid en zorg. Niet alleen laat het een discrete kielzog achter, maar het bevat plantenextracten die je huid hydrateren, verzachten en tonifiëren. Je gebruikt het 's morgens na het spuiten en overdag in ontspannen wrijving als je een kleine pompslag hebt.

Een reinigingslotion

 • Gebruik een reinigingslotion die minder agressief is dan water om uw huid te reinigen, zelfs als u geen make-up draagt. Glad als een melk, fris als een tonicum, reinigt de lotion met een enkel gebaar het gezicht en de ogen. Breng het aan met je vingers (een wattenschijfje absorbeert de waterige fase die niet langer zijn verstevigende rol kan spelen) in lichte cirkelvormige massage en verwijder het met een tissue of katoen om make-up te verwijderen. Spoelen met water is niet nodig. Het is niet vet en maakt uw huid in een oogwenk perfect schoon en fris.

Een mist van mineraalwater

 • In de verloskamer heeft u misschien de aangename frisse lucht van uw mineraalwaternevel al gewaardeerd ... op uw gezicht, uw lippen en zelfs uw mond (omdat u niet het recht had om drinken). Hij zal je geweldige service blijven verlenen. In de kinderkamer, zomer en winter, is er een zachte warmte om te voorkomen dat uw baby thermoregulatieproblemen ondervindt. Gelukkige voorzorgsmaatregel, maar die je huid vreselijk droogt. (Evian, Vittel, Avène, Plombières.)

Een vloeiende en lichte verzorging

 • Oververhitte atmosfeer, hormonale onrust ... de goede irrigatie van uw opperhuid is tijdelijk verstoord. Je huid heeft meer nodig dan een douche met druppels om te rehydrateren. Smoor het niet onder een te voedende crème, een vloeibare en lichte behandeling zal het veel beter doen. Zijn deugden: om het water te geven dat het mist, om te voorkomen dat het verdampt en, ten slotte, om het een prachtige glans te geven. Geef de voorkeur aan een crème tube, deze is handiger en lichter om te gebruiken.

Een vleugje make-up

Aan de kant van de make-up, overdrijf het niet. Omdat zwangerschapsverlichting ver verwijderd is van de zonnestralen van een fotostudio, gebruik dan een lichte make-up die al het geluk in je hart zal benadrukken.

 • Gepresenteerd in een koffer met ingebouwde spiegel en sponsapplicator, fungeert de "compacte" als zowel een foundation als los poeder. Het verenigt zacht de teint, verwijdert kleine roodheid of onvolkomenheden terwijl het matteren met een enkel gebaar. De juiste techniek om het toe te passen: persen zonder de droge spons geïmpregneerd met foundation over het gehele middelste deel van je gezicht (voorhoofd tot kin) te wrijven. Maak vervolgens met de andere kant van de spons glad tot de wangen en nek.
 • Je zult deze basis verlichten door een beetje blozen of blozen op je jukbeenderen. Breng met een grote ronde borstel van de bovenkant van het oor aan op de vleugels van de neus. Houd een lichte hand om te beginnen, zelfs als je het een tweede keer wilt geven.
 • Geef ten slotte je glimlach zachtheid en breng op je lippen een zachte schaduw of, nog beter, een lipgloss aan. Zeer licht getint, het zal subtiel de natuurlijke kleur van je lippen verbeteren. Aanbrengen met vingertoppen of met een borstel.

Een droge shampoo

 • Je hebt niet de moed om je haar te wassen, drogen en borstelen. Gebruik droge shampoo: het zal heel goed doen. Je spuit, laat twee minuten staan ​​en borstel vervolgens. Het absorbeert overtollige olie en herstelt volume en lichtheid.
 • En een kleine truc als je haar "raplapla" is: geef ze opnieuw spel door ze in linten of lichte mousseline-sjaals te wikkelen, staven die je lokken opheffen, schatten die teruggaan in een paardenstaart of knot .

Monique Fort