Anders

Ik gebruik thuisservices

Ik gebruik thuisservices


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de tips uit het 5e nummer van de collectie "Les Essentiels d ': 56 goede plannen om moeder te worden in de top in 2011". Vandaag is ons advies om goed te leven te oefenen.

  • Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat rijke mensen nooit overweldigd zijn ... Gewoon omdat ze de middelen hebben om hulp te krijgen. Reinigen, wassen, babysitten, kappers, klussen ... Als uw budget u niet toestaat om regelmatig thuiszorgdiensten te gebruiken, denk er dan over na om u af en toe te helpen. Waar? Nogmaals, ik surf op internet om de dienst bij mij in de buurt te vinden.
  • En natuurlijk vereenvoudig ik de taak door af te rekenen met Universal Service Employment Cheques (CESU) die ik van mijn bank heb gekregen. Een ander voordeel is dat ik een deel van de gemaakte kosten op mijn belastingen kan aftrekken.

Ik steel de tips van managementconsultants

  • Ik neem een ​​paar minuten om mijn dag te plannen. Dit stelt me ​​in staat om de hoeveelheid dingen die gedaan moeten worden te waarderen en de prioriteit en secundaire "missies" te identificeren die moeten worden uitgevoerd naast de gebruikelijke taken. Deze methode is zeer nuttig, zowel voor degenen die te veel willen doen als voor degenen die de neiging hebben om alles uit te stellen of te verspreiden.

Marie Auffret-Pericone

Andere essentiële tips.

Vind meer tips in "De essentie van: 56 tips om een ​​moeder aan de top te zijn in 2011", verkocht met.

Slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.


Video: Keek op de Week - 109 - 7van8 - CQ (Mei 2022).