Galleries

Aan de grote tafel

Aan de grote tafel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Dat is alles, uw kind eet als een grote of bijna. De mogelijkheid om hem zijn eigen gerechten aan te bieden, om zijn leren te perfectioneren. Onze selectie van borden, bestek, kom en slabbetjes om te eten als een chef-kok!

Bijgewerkt op 22 juli 2017

Om ook te lezen

> Eet zo groot: ons advies om hem te helpen

> Alleen eten, tips van moeders

> Zijn geweldige recepten

Aan de grote tafel (13 foto's)

Squiz herbruikbare flessen

Even praktisch als disposable compote kalebassen maar veel zuiniger, leuker en milieuvriendelijker, herbruikbare Squiz zijn gevuld met zelfgemaakte recepten of gekocht in groot formaat en zijn overal. Ze zijn gemiddeld 50 keer herbruikbaar en kunnen variëren in smaak en smaak, terwijl ze de hoeveelheid afval aanzienlijk verminderen. Vanaf € 5,95. Waar vind je ze?

BabyBjörn Maaltijdset

Een slabbetje met diep herstelzakje en verstelbare nekband, een zeer stabiel bord en gemakkelijk te grijpen bestek ... alle plastic BPA-vrij voor zijn eerste grote maaltijd: € 24,90. Waar het te vinden?

Plastic slabbetjes van DBB Remond

Praktisch, deze set van 3 zachte en waterdichte plastic slabbetjes, grappig en flitsend! Een sponsje is voldoende om ze schoon te maken. We houden van de klittenbandsluiting. € 12,60 (DBB Remond).

Waar vind je ze?

Ekobo ecologische lunchset

Een gigantisch en grappig slabbetje, een bord, een kom en een glas in bamboevezel ... hier is een 100% groene maaltijddoos zonder ftalaten, PVC of BPA.
35 € (Ekobo).
Waar het te vinden?

Gastronomische Ptit-doos met slabbetje

Eet als een grote? Eenvoudig met deze BPA-vrije lunch set en zijn waterdichte kruimel slabbetje. De kast is vaatwasmachinebestendig, handig! € 19,99 (Oxybul).
Waar het te vinden?

Gourde Nathalie Lété Rouge

Een mooie metalen fles met magische decoratie: 9,60 € (bianca-and-family.com)

Waar het te vinden?

Ergonomische

Een goed rond handvat om zich aan kleine handen aan te passen, in een antislipmateriaal om ze beter vast te houden: dit bestek bevordert de autonomie. Set lepel en vork: 6,50 € (Munchkin).

Waar vind je ze?

Smart Bento

Praktisch, deze perfect hermetische reisbord is uitgerust met een zak plantaardig materiaal dat, na 30 seconden in de magnetron of 2 minuten in een bain-marie, de maaltijd warm houdt: € 23,70 (Béaba).

Waar het te vinden?

Luc en Léa anti-escape leerbeker

Dankzij de tuit en de lekdop leert de baby alleen te drinken: € 11,38 (Luc en Léa).
Meer info

Baby Snack dBb Remond

Deze set bestaat uit 4 emmers van 100 ml, een soepbord en een lepel en is ideaal voor het meenemen van babyvoeding onderweg: 14,40 € (dBb Remond).
Waar het te vinden?

Geen vlekken!

Om te trainen om alleen te eten zonder schade, is deze gigantische slabbedekking perfect eenmaal om de nek gebonden. In organisch katoen is het bedrukt met waterinkten en gaat het naar de machine bij 30 ° C: 20 € (Coq en Pâte). Andere grappige modellen bestaan.

Waar het te vinden?

Smart

Een kleine kom voor de aardappelpuree, een andere voor de compote: hier is genoeg om zijn eerste maaltijden mee te nemen en hem te serveren met de juiste lepels, ondergebracht in het deksel. Cool and Mash Bowl: 11,27 € één (Tommee Tippee).

Meer info

Kleine schedel

De kazuifelvorm beschermt effectief leerlingen die de keuken in kunnen zonder angst voor vlekken. In gecoate stof is een sponsstreek voldoende om het te reinigen. Schortmaat 4-6 jaar: 29 € (Weven van Luz).

Waar het te vinden?Opmerkingen:

  1. Faisal

    Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik ben te laat voor de vergadering. Maar ik zal terugkeren - ik zal zeker schrijven wat ik denk.

  2. Ahmadou

    Ik vind dat je geen gelijk hebt. Schrijf me in PM, we zullen praten.

  3. Thornly

    Best een goed onderwerpSchrijf een bericht