Zwangerschap

Een ziekteverzekering begeleidt zwangere vrouwen

Een ziekteverzekering begeleidt zwangere vrouwen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verwacht je een baby? De website voor ziektekostenverzekering ameli.fr helpt u om duidelijker te zien via een online service voor zwangere vrouwen. Hiermee kunt u uw dagelijkse vergoedingen berekenen.

  • De ziekteverzekering heeft besloten het leven van toekomstige moeders te vereenvoudigen door hen twee diensten aan te bieden die beschikbaar zijn op haar website.

Bereken uw dagelijkse vergoedingen

  • Zwanger, vraag je je af hoeveel je krijgt tijdens je zwangerschapsverlof? Een tool beantwoordt uw vragen in een paar klikken, via uw ameli-account. Voer hiertoe de verwachte startdatum van uw zwangerschapsverlof in, evenals het bedrag van uw laatste drie salarissen en de berekening wordt binnen enkele seconden uitgevoerd!
  • Deze simulatietool werkt ook voor vaders die het bedrag van hun uitkering tijdens hun vaderschapsverlof willen berekenen.

Een agenda voor je zwangerschap

  • Maand na maand, de dienst "U verwacht een kind" herinnert u aan de administratieve procedures die moeten worden uitgevoerd en de medische onderzoeken die moeten worden onthouden. Deze service waarmee u zich kunt organiseren, is ook toegankelijk via "mijn account ameli".

Stéphanie Letellier