Zwangerschap

Sophrology om voorzichtig voor te bereiden


Actrice worden in haar volledige zwangerschap en bevalling is de droom van alle toekomstige moeders. Sophrology, een combinatie van ademhalingstechnieken en mentale concentratie, is een goede manier om dit te bereiken. Beginnend in de vierde maand.

Wat is sophrologie?

  • Uit het Grieks sos "vrede, harmonie en sereniteit", phren "geest, geweten" en logos "wetenschappen, studies", sofrologie werd geboren in 1960 in Madrid, onder begeleiding van een neuropsychiater, Dr. Alfonso Caycedo.
  • Deze "ontspanningstherapie" presenteert vele aspecten van de "klassieke" voorbereiding op de bevalling, zoals leren ontspannen en ademen, maar dan dieper. Het doel? Luister naar je interne ritmes, je gevoelens en je baby.
  • Een dit is een aanvulling op visualisatietechnieken waarmee je jezelf in de toekomst kunt projecteren en op een positieve en aangename manier de verschillende stadia van je toekomstige bevalling kunt voorstellen.

Het doel van sophrologie

  • Het doel is om via een regelmatige oefening ontspanningsautomatisering te verwerven die u tijdens uw zwangerschap en in de werkkamer kunt gebruiken. Maar het verwerven van deze ontspanningsautomatisering vereist training! Een echt programma dat voorbereiding vereist met een professional van deze discipline.
  • Sophrology kan ook de symptomen verminderen die gepaard gaan met zwangerschap (misselijkheid, braken ...), vermindert het risico op vroegtijdige bevalling, vermindert overgewicht en voorkomt veel infecties.

    1 2