Bewakingsmodus

Dutje, het laat je groeien

Dutje, het laat je groeien


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tegenwoordig is niemand terughoudend om een ​​dutje te doen. Sam, Lubin en Bambi vallen heel snel in slaap in de kamer en bleven fris, onder het waakzame oog van de meester van de plaats, Super Nanny. Attent? Niet zo zeker ...

 • De hitte maakt het gras in de tuin bruin. Van mijn organisch bemest gazon is er alleen een toendra zoals een oud tapijt. De zomer is hier, op een laag vuur in de ochtend. Kinderen worden opgewonden, zweet, ik speel de hele dag waterdragers.
 • Tijdens de lunch eten ze minder en genieten ze vooral van verse yoghurt. Dan nemen ze gracieus het dutje. Het is een speciaal moment. De getrokken gordijnen werpen een zachte schemering in de kamer. Het halfopen raam laat een stroom lucht binnen die hun blote armen streelt.
 • Ze hebben elk hun bed, gereduceerd tot een eenvoudig matras zonder hoes. Het gezwollen konijn vluchtte tegen Sam's wang, Bambi legde zijn Grisette-ezel op zijn kussen en wikkelde het in een zakdoek, als een dekbed. Hij zal het niet koud hebben. Wat betreft Lubin, liggend op zijn zij, zuigt hij zijn duim en richt zijn ogen op mij. Hij wacht op het verhaal.
 • Goed vast in mijn perenzak, kondig ik het programma aan. Het zal Carméla zijn, de kleine duivin die de zee wilde zien, Carméla klaagt dat ze altijd moet blijven liggen en vertrekt voor een lange reis.

1 2Opmerkingen:

 1. Jeronimo

  Ik ben het helemaal met je eens. Er zit iets in en ik denk dat dit een goed idee is. Ik ben het met je eens.

 2. Shalrajas

  Toegegeven, goed idee

 3. Vor

  Ik bedoel, het is de verkeerde manier.

 4. Paden

  Ik deel haar mening volledig. Ik denk dat dit een geweldig idee is. Ik ben het met je eens.

 5. Jabir

  Pardon, ik heb die zin verwijderd

 6. Voliny

  Alleen God weet!Schrijf een bericht