Anders

Lara, Samson, Tess, Bilal, Solveig: 5 voornamen van de zomer

Lara, Samson, Tess, Bilal, Solveig: 5 voornamen van de zomer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de infos die zijn geëxtraheerd uit het nieuwe nummer van de collectie "The Essentials of: 903 voornamen om te kiezen op basis van het seizoen", verkocht met het januari nummer van. Vandaag de dag 5 voornamen van de zomer. Wil je zon, exotisme en warmte, namen die de zee oproepen of uit warme landen komen? Duik in onze suggesties.

Lara (vrouw)

  • Van Latijn lArusGull. In de Romeinse mythologie was Lara een naiad van de Tiber, godin van de stilte. Jupiter heeft inderdaad zijn tong gescheurd vanwege zijn constante gebabbel. Feest : 26 maart. derivaat: Larissa.

Samson (mannelijk)

  • Hebreeuws Shimshon, kleine zon. Simson wordt in de Bijbel gepresenteerd als de laatste van de grote rechters van Israël. Hij stierf door het verraad van Dalila. Feest : 28 juli.

Tess (vrouw)

  • Van Griekse Therasia, naam van een eiland in de Egeïsche Zee. Deze afgeleide van Thérèse verscheen in de zestiende eeuw, na St. Teresa van Avila die de hervorming van de Karmelietenorde inspireerde. Feest : 1 oktober met Saint Teresa van Avila of 15 oktober met Saint Teresa van Lisieux. derivaten: Tessa, Theresa, Terry, Tracie, Tara, Resa.

Bilal (mannelijk)

  • Uit het Arabisch Billalwater. In de koran wordt het paradijs altijd beschreven als een tuin vol rivieren en vijvers. Water vertegenwoordigt goddelijke genade. Verschillende Arabische namen roepen water op, waaronder Talal, Riham of Ghaïth. Feest : no. derivaat: Bilel.

Solveig (vrouw)

  • Germaans grond, zon en Veig, kracht, kracht. Lange tijd bleef Solveig beperkt tot Noorwegen, waar hij is ontstaan. Feest : 10 mei met Solange. derivaten: Solveiga, Solvei, Solvey.

Vind andere namen in "The Essentials of: 903 voornamen om te kiezen volgens het seizoen", verkocht met het januari nummer van, zakformaat.

Andere namen

En ook in onze gids met de eerste namen.

Voeding, ziekten, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, spelletjes en speelgoed ... vind andere essentiële tips.