Anders

De eerste druppel melk

De eerste druppel melk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de infos die zijn geëxtraheerd uit het nieuwe nummer van de verzameling "The Essentials of: 54 tracks zodat alles wordt opgegeten", verkocht met het septembernummer van. Zoom vandaag in op borstvoeding.

 • Een baby in de borst gestopt na de geboorte heeft het niet meteen de smaak van goede melk. Voor nu moet hij tevreden zijn met colostrum, met een nogal zoete maar redelijk neutrale smaak. Deze lichtgele en dikke vloeistof is zeer rijk aan vitamines, eiwitten, mineralen, immunoglobuline en bevat weinig lipiden. Om de combinatie van vet en zoet te ontdekken die alle rijkdom aan melk oplevert, moet hij twee tot drie dagen wachten.

Moedermelk, nooit dezelfde smaak

 • Wanneer borstvoeding begint gedurende de dagen en weken evolueert de maaltijd van het kind geleidelijk. De smaak van melk verandert van de ene maaltijd naar de andere, afhankelijk van het menu van de moeder. Maar ook tussen het begin en het einde van de voeding. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het tussen de eerste dagen van borstvoeding en de daaropvolgende weken drastisch verandert om zich aan te passen aan de groeiende behoeften van het kind. Wat een verfijning voor beginnende fijnproevers!
 • Recente studies hebben aangetoond dat deze variaties de kinderen die borstvoeding krijgen in staat stellen daarna een grotere nieuwsgierigheid van de smaak te ontwikkelen, wat hun ontdekking van de zuurgraad en bitterheid van bepaalde soorten fruit en groenten vergemakkelijkt. En als borstvoeding langer dan vier maanden duurt, is de demonstratie nog overtuigender.

Sophie Viguier-Vinson

Andere essentiële tips.

Vind meer informatie in "The Essentials of: 54 nummers om alles op te eten", verkocht met het septembernummer van, zakformaat.

Stel, gezag, kinderopvang, dieet Dukan, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.Opmerkingen:

 1. Gardalabar

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik kan de positie verdedigen.

 2. Zologar

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 3. Delmon

  I liked the first one - I think this one is not worse.

 4. Guin

  Uitstekend onderwerp

 5. Helmut

  je werd bezocht door een gewoon prachtig idee

 6. Brigliadoro

  Je geeft jezelf het rapport, in wat er is gezegd ...Schrijf een bericht