Videos

De kleine scheut die groeit


Voor Joseph is net een spruitje uit de grond gekomen. Het is heel klein en zelfs nutteloos en kan als een wiet worden opgelicht. En toch ... Dit prachtige verhaal zit vol zoetheid en frisheid. Ze vertelt hoe een spruitje waarvan Joseph dacht dat het aan het scheuren was, opgroeit en een prachtige boom wordt. En hoe deze boom hem fruit, schaduw en beschutting biedt. Het is gemakkelijk voor te stellen dat het kind in de kleine shoot kan projecteren. Hij is ook klein, hij wordt ook groot ... en wordt noodzakelijk en zeer nuttig voor anderen!

Dit videoverslag komt uit de collectie "Mooie verhalen van peuters" uitgegeven door Bayard Jeunesse. Deze collectie biedt jonge kinderen hun eerste "echte" boeken. Deze succesvolle verzameling bestaat in tijdschriften, audioboeken en video's. Dit zijn verhalen voor de kinderen van vandaag en worden hun klassiekers, omdat ze goed worden verteld, goed geïllustreerd en op media die perfect zijn aangepast aan hun leeftijd.

Vind je deze video leuk?Vind andere verhalen en mini-series voor de kleintjes op Bayam!
Bayam is de app aanbevolen door Familiscope voor 3-10 jaar oud.
Het wekt de nieuwsgierigheid van kinderen met een verscheidenheid aan gevarieerde en intelligente inhoud, terwijl ze actief worden voor het scherm.

 

richting:
bewerken:
richting: