Galleries

De verzameling van de superheld

De verzameling van de superheld


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Een superheld kan alle krachten hebben ... de droom voor je avonturier! Ontdek snel de verklaringen van deze groep op het hoogtepunt van zijn dromen. Een doe-het-zelf uit het boek "Children's Set" van Marie Gervais (editie Tutti frutti).

De verzameling van de superheld (10 foto's)

Plaats voor de helden!

Een superheld kan alle krachten hebben, waarom zou je je beperken tot die van de helden van het kleine scherm? Welke superkracht wil je kind? Een superheld die duizenden kusjes stuurt? Vraag het hem en pas de patronen van de cape en het masker aan zijn antwoord aan!

Het masker

uitrusting
Vilt (of fleece) in twee kleuren
Velcro
Schaar

Het patroon van het masker

Download hier het patroon van het masker

Realisatie

Plaats het dubbele patroon op het vilt.
Knip er een uit in de lay-out en de andere laat een marge van 0,5 cm over. Teken in beide kamers de ogen met potlood zonder ze uit te hollen. Snijd een strook van 50 cm x 2 cm in het vilt en snijd deze in twee stroken van 25 cm.
Leg de twee stukken masker op elkaar. Steek tussen de twee, aan elke kant, het uiteinde van een band 1,5 cm ingetrokken. Steek vast en naai dan ongeveer 0,2 cm van de rand van het kleinste maskerstuk.
Naai de twee lagen samen op het oogpatroon en hol vervolgens uit met een kleine, puntige schaar. Naai aan het einde van elke viltstrook een velcro-rechthoek. Overweeg voordat u Velcro-stukken naait, hun locatie aan te passen door te testen rond het hoofd van uw kind.

De omkeerbare mantel

uitrusting
Twee stoffen (100 x 80 cm)
Velcro
Vanuit de Felt

De baas van de omkeerbare mantel

Download hier de baas van de cape

Om het patroon van de cape te verkrijgen, drukt u de verschillende delen af ​​en verbindt u ze vervolgens door de referentiebrieven te matchen. Knip het patroon op zijn pad.

 

De omkeerbare mantel

Leg je twee stoffen met de goede kant naar boven en leg het cape-patroon erop. Knip de twee lagen stof samen op 1 cm van het verloop van de cape. Zet de bliksem op het vilt en snijd het op het pad.
Plaats op de plek van een Cape-stuk uw flitspatroon en naai het aan de strakke satijnsteek. Naai de fluwelen kant van een vierkant klittenband in de bovenhoek van de mantel, zoals aangegeven op het patroon (A). Naai het fluwelen gezicht van een ander vierkant klittenband in de bovenhoek van het andere stuk Cape, gespiegeld.

De omkeerbare mantel

Leg je twee stukken Cape plaats voor plaats op elkaar, naai en naai het patroon met een opening van 5 cm onderaan. Crantez, draai het boek om en strijk het om de naden plat te maken. Sluit de opening door de machine 0,2 cm vanaf de rand helemaal terug te naaien.
Naai de andere twee zijden van de klittenbandvierkantjes aan het einde van de mantelband zoals aangegeven op het patroon (B).

De omkeerbare mantel

U kunt ook andere patronen (ster, letter ...) of andere vormen van hoofdletters maken. Plaats voor creativiteit!

Om te lezen

Vind andere vermommingsideeën in het boek van Marie Gervais.

Sets voor kinderen (editie Tutti Frutti)

Foto's: Virginie Devaux