Zwangerschap

AMP gebruiksaanwijzing

AMP gebruiksaanwijzing


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kunstmatige inseminatie, FIV, ICSI of gametedonaties ... zoveel technieken die u kunnen helpen om een ​​baby te krijgen. Hoe werkt medische hulp bij voortplanting (MPA)? Wat zijn de risico's, de kansen op succes?

Voor veel paren is de weg naar zwangerschap niet lang, gemakkelijk. En de hoop komt neer op drie letters van hoop: AMP of medische hulp bij voortplanting (eerder PMA genoemd). Uitleg om u te vinden in de zeer complexe wereld van reageerbuizen! Wat zijn de verschillende technieken van AMP?

DE VERSCHILLENDE TECHNIEKEN

Kunstmatige inseminatie (AI)

 • In welke gevallen? Kunstmatige inseminatie wordt gebruikt in gevallen van onverklaarde onvruchtbaarheid of om relatieve zwakte in menselijk sperma of cervicale slijmproblemen bij vrouwen te compenseren.
 • Hoe gaat het Het wordt uitgevoerd met sperma van de echtgenoot (IAC) of met dat van een donor (IAD). Het is een kwestie van het direct in de baarmoederholte afzetten, door middel van een pipet, het sperma dat in het laboratorium is bereid (gewassen en gecentrifugeerd) .De inseminatie vindt plaats zonder verdoving, in een centrum van AMP of in de kast van de gynaecoloog.
 • Goed om te weten. Voor de eigenlijke inseminatie volgt de vrouw een behandeling met ovulatie-inductoren (hormonen die ovulatie veroorzaken) om de kansen op succes te vergroten. Deze behandeling wordt gegeven als dagelijkse lekke banden.

In vitro fertilisatie (Fiv)

 • In welke gevallen? FIV is vooral bedoeld voor vrouwen bij wie de buizen afwezig zijn of niet werken, evenals onverklaarde gevallen van onvruchtbaarheid bij vrouwen en mannen, afwijkingen van de ovulatie, endometriose. Dit is de meest bekende AMP-techniek. Het bestaat uit het verzekeren van de ontmoeting tussen de eicel en de zaadcel buiten het lichaam.
 • Hoe gaat het In eerste instantie volgt de vrouw een behandeling met ovulatie-inductoren om verschillende eicellen te verkrijgen (en niet slechts één zoals in een natuurlijke cyclus). Deze worden vervolgens doorboord, meestal onder algemene anesthesie. De ochtend van de punctie moet de echtgenoot zijn sperma geven dat is verzameld door masturbatie. Eicellen en spermatozoa worden verzameld in een reageerbuis.

1 2 3 4 5Opmerkingen:

 1. Aram

  dat niet meer dan de conventie

 2. Averill

  Waarschijnlijk goed gespeeld

 3. Aeson

  Deze zeer goede gedachte komt trouwens nu voor

 4. Joosep

  Mijn excuses voor het bemoeien met ... Ik ben bekend met deze situatie. Laten we bespreken.Schrijf een bericht