Anders

Thuis zijn we beschermd


Vind elke dag een van de informatie uit het 6e nummer van de collectie "Essentials of: 72 tips to allergies", verkocht met het februarinummer van. Zoom vandaag in op vervuiling.

  • Zelfs niet! De lucht binnen is dus van minder goede kwaliteit dan buiten in de stad, vanwege de ophoping van vervuilende stoffen. Erger nog, aan de bronnen van externe vervuiling worden die toegevoegd die meubels uitstralen in agglomeraten gevuld met formaldehyde, huishoudelijke producten, slecht geverfd textiel ...
  • Om de kleine gevoelige neus te beschermen tegen mogelijke allergenenHet is daarom belangrijk om minimaal twee keer per dag te ventileren. Het beste is om de parfums van het interieur te verbannen en te kiezen voor massief houten meubels, vooral voor de meubels van de kinderkamers.

Het is erger in de auto dan op de buitenrand ...

  • Bijna waar! Het apparaat is gebotteld, het is nog steeds moeilijk om te ademen. Maar de atmosfeer in de cabine is vaak van slechte kwaliteit, vanwege hetzelfde principe van accumulatie van vervuiling. En wanneer deze vervuilingsdeeltjes combineren met pollen in het voorjaar, kan de allergische reactie worden versterkt.
  • Het is daarom noodzakelijk om te ventileren vaak wanneer u rijdt en vermijd de doppen om een ​​ritje te maken met uw baby. Geen kwestie van binnen roken, dezelfde ramen open. En vergeet de deodorantgadgets, te chemisch. Verlaat de auto bij de limiet niet tenzij dit essentieel is. Een lange rit in een kinderwagen, het heeft nog steeds de voorkeur.

Sophie Viguier-Vinson

Allergieën: andere tips.

Vind meer informatie in "Essentials of: 72 tips om met allergieën om te gaan", verkocht met het nummer van februari 2011.

Slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.