Pa

Waarom een ​​baby bob?

Waarom een ​​baby bob?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

En nee! De bob is niet gereserveerd voor petanque-spelers en je grootvader. Het beschermt uw peuter ook effectief tegen de zon.

Wat is een bob?

  • Volgens de New Little Robert, het gaat over "een stoffen hoed met gevouwen randen op de dop". "Bob" is een Engels woord, het verkleinwoord van Robert, wat de Amerikaanse matrozen en vooral hun pet betekent! Ze worden al meer dan vijftig jaar verkocht in kinderwinkels of sportwinkels.

Waarom?

  • De bob beschermt effectief het hoofd van uw kind. Het is zelfs een van de beste antikruiskleding. Kies het bij voorkeur licht, lichte kleur en niet te strak aan het hoofd om te voorkomen dat het uw kleine vakantieganger zweet.

Hoe?

  • Gemaakt van katoen, polyester ... effen of bedrukt... en zelfs antiUV, vandaag vinden we bobs voor meisjes en jongens. De ideale bob: het beschermt het voorhoofd, de ogen en het gezicht, maar ook de nek. Er zijn varianten, de hoed, de pet ... Het maakt niet uit, zolang je kind niet in de volle zon blijft! Trouwens, als het te warm is, overweeg dan om je bob te bevochtigen.

Safia Amor