Je baby 0-1 jaar

Waarom hij graag belt?

Waarom hij graag belt?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Of het nu speelgoed, je laptop of de telefoon thuis is, de telefoon fascineert je kind. "Dring, piep, hallo ...", maar waarom zo'n attractie? De uitleg en het advies van onze specialisten.

De telefoon, een must-have speelgoed?

 • Nauwelijks uitgevonden, aan het einde van de 19e eeuw, is de telefoon al geïmiteerd in een speelgoedversie voor kinderen. Van het wielmodel met veerdraad gingen we naar versies die op laptops waren gemodelleerd. Verlichte toetsen, berichten, melodieën ... Echte ruimtestations binnen handbereik!

Op welke leeftijd een eerste telefoon?

 • Er zijn modellen voor baby's van 8-12 maanden. "Op deze leeftijd verfijnen peuters hun greepvermogen, ze spelen steeds meer lettergrepen en beginnen hun verlangen te tonen om ouders te imiteren", zegt Etty Buzyn, klinisch psycholoog. De telefoon kan dus een goede ondersteuning van verlichting zijn.

Telefoon: welk model kiezen?

 • De nostalgische en felle voorstanders van motorische ontwikkeling hebben de neiging om te ontdekken dat de "ouderwetse" versie met basisstation en handset rijker is omdat deze meer manipulatie veroorzaakt. Voorstanders van de imitatiefunctie geven de voorkeur aan telefoons die trouwer zijn aan het model dat ouders hebben.

En wat denken baby's?

 • Vóór 1 jaar, ongeacht de gekozen versie, hebben ze plezier, vooral met de toetsen, verschillende materialen, lichten ... zoals bij elk ander interactief educatief speelgoed. En als ze een telefoongesprek nabootsen, kan dit met iets anders zijn dan hun echt nep-apparaat. Sommigen nemen de pose heel vroeg aan, buigen in de lucht door een deken, een rekenmachine, een lepel in hun oren te dragen ... Wat maakt Isabelle Barbier, Speech-Language Pathologist, dat er echt geen urgentie is voor hun koop hun eerste telefoon. En als je uit elkaar valt, wat maakt het dan uit!

1 2Opmerkingen:

 1. Gow

  Actuele blog, nieuwe info, lees

 2. Remi

  Mijn excuses, maar het is niet absoluut dat voor mij nodig is.

 3. Holt

  Welke woorden ... geweldig, een opmerkelijke zin

 4. Kegami

  Ik ben van mening dat u een fout begaat. Schrijf me in PM, we zullen bespreken.

 5. Faem

  Welke woorden ... super, briljant ideeSchrijf een bericht