Je baby 0-1 jaar

Zuigelingenmelk: de regels


Je kunt of wil geen borstvoeding geven ... Wees gerust, babymelk biedt een bevredigend antwoord op de voedingsbehoeften van de baby, zoals uitgelegd door Patrick Tounian.

De gezondheidsaanbevelingen blijven ons eraan herinneren: moedermelk is het ideale voedsel voor de voedingsbehoeften van de eerste maanden. Je weet het, maar je kunt of wil geen borstvoeding geven aan je baby. Patrick Tounian legt uit hoe zuigelingenmelk een bevredigend antwoord biedt op de voedingsbehoeften van zuigelingen.

Op het hoogtepunt van infantiele melk?

  • Gedurende vele jaren is de samenstelling van zuigelingenvoeding verder geëvolueerd.
  • "De belangrijkste verbeteringen in de samenstelling van zuigelingenvoeding hebben drie belangrijke prioriteiten gehad, zegt de expert in kindervoeding. Kom eerst zo dicht mogelijk bij de samenstelling van moedermelk. Ten tweede, om te vechten tegen de frequente spijsverteringsstoornissen van het kind, zoals de kolieken, de regurgitaties, de constipatie. En ten derde, probeer, zoals het geval is voor melk met probiotica en prebiotica, een preventieve rol te spelen bij de ontwikkeling van bepaalde pathologieën, zoals allergieën, gastro-enteritis. "
  • Als hun reclameclaims niet allemaal worden gevalideerd door wetenschappelijke publicaties, Zuigelingenmelk is onderworpen aan uiterst strikte en precieze voorschriften, die onder andere de minimale en maximale verhoudingen van bestanddelen bepalen die in hun samenstelling worden gebruikt.
  • Koolhydraten, lipiden, eiwitten, sporenelementen (ijzer, zink, calcium ...), minerale zouten, vitamine A, B, C, D ... en zelfs K! Essentiële vetzuren, AGE's, noodzakelijk voor de ontwikkeling van je hersenen, met DHA in poolpositie ...
  • Wees gerust, ze bevatten alles wat nodig is om de voedingsbehoeften van je baby effectief te dekken!

1 2