Anders

Hoe meer je voorzichtig bent, hoe meer allergieën?

Hoe meer je voorzichtig bent, hoe meer allergieën?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit het 6e nummer van de collectie "Essentials of: 72 tips to allergies", verkocht met het februarinummer van. Zoom vandaag in op diversificatie.

  • Het is waar dat het aantal kinderen met voedselallergie is toegenomen exponentieel in de afgelopen jaren. Toch nodigen kinderartsen en allergologen waakzaamheid uit. Het probleem zou komen van een groeiende consumptie van kant-en-klare maaltijden die uit teveel ingrediënten bestaan.
  • Dus in een puree "erwten / wortelen / rundvlees", er zijn meer dan acht elementen te vinden, zoals gemaskerde selderij, bewerkt zetmeel, conserveermiddelen en andere smaakversterkers. Hoe meer je kind tegelijkertijd verschillende ingrediënten binnenkrijgt, hoe meer zijn immuunsysteem wordt gevraagd. En zonder volwassen genoeg te zijn om goed te reageren, verdedigt hij zichzelf anarchistisch.

Wat stop je in zijn gerechten?

  • Houd het simpel en doneer één voedsel tegelijk. In een groentepuree, bijvoorbeeld eerst een aardappel pletten met een beetje melk en deze formule enkele dagen aan uw baby aanbieden. Hetzelfde principe met een andere groente de volgende week. Kort daarna introduceert u het equivalent van een halve theelepel fijngehakt vlees, maar slechts één soort vlees per keer, om meerdere dagen te testen.
  • Kom dan de vis en het ei (alleen eerst geel) in dezelfde verhoudingen. Als u doorgaat door slechts een element gedurende enkele dagen te introduceren, komt u aan bij de 8e maand. Voeg vervolgens wat pasta of een beetje rijst toe, goed gemengd met gepureerde groenten en vlees. Plaats vervolgens in de goed gekookte en geplette groenten, iets voor 12 maanden. Eindelijk, zodra uw kind zijn eerste kaars heeft ingeademd, groen licht op hele eieren en exotisch fruit. Maar niet eerder!

Sophie Viguier-Vinson

Allergieën: andere tips.

Vind meer informatie in "Essentials of: 72 tips om met allergieën om te gaan", verkocht met het nummer van februari 2011.

Slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.