Anders

Help hem van 0 tot 2 jaar vooruit te gaan


Liggen, staan ​​... het is gek hoeveel ontdekkingen en vorderingen je baby maakt in zijn eerste twee jaar. Bekijk enkele tips uit ons 14e nummer van "The Essentials of: 80 Tips to Help It Grow from 0 to 2 Years", verkocht met het zaknummer van oktober 2011.

De baby gym, hij is er dol op!

Houdt van uw peuter sjokken, klimmen, springen, rennen? Registreer het voor een baby gymles. Toegankelijk vanaf 1 jaar, in jouw aanwezigheid, zorgt de baby-gym ervoor dat je kind plezier heeft in muziek.

Baby gym, instructies voor gebruik.

Pas op voor elektrocutie

Omdat je peuter op handen en voeten is, voelt hij zich onherstelbaar aangetrokken tot de stopcontacten. Hij heeft maar één wens: zijn vingers of kleine voorwerpen in de gaten steken.

Zoom in op zijn beveiliging.

In utero: hij beweegt

In je buik beweegt je kind al veel. Als je zijn bewegingen pas rond de 4e maand ziet, is hij eigenlijk actief sinds de 2e maand - voorheen was hij alleen een embryo - en zal tot het einde zijn ... als hij genoeg ruimte heeft daarvoor.

Cabriolen op het programma.

Behandel het voorzichtig

Als ze stevig en verzekerd zijn, moeten de gebaren naar uw kind zachtaardig en respectvol voor zijn lichaam zijn. Hij is kwetsbaar ...

Ik bescherm hem.

Breng de lat niet te hoog

"En waarom loopt hij nog niet?" Hij zou, op die leeftijd, niet? "Herken je jezelf in deze woorden? Het is begrijpelijk, elke ouder zou graag willen dat zijn kind op alle gebieden schijnt.

Geduld!

1 2