Uw kind 5-11 jaar

Help hem met zijn huiswerk

Help hem met zijn huiswerk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tafel van vermenigvuldiging, poëzie, dictaat ... Het is niet altijd gemakkelijk voor je om je kind te helpen met zijn huiswerk, vooral als je laat thuiskomt. Is het de moeite waard om een ​​student in te huren om hem te ondersteunen? Wat te doen bij verstopping? Ons advies.

Hoe hem te helpen met zijn huiswerk?

 • Om een ​​smaak voor leren en werken te hebben, heeft uw kind een basisbehoefte : dat je geïnteresseerd bent in zijn leven als schooljongen. Niet alleen zijn aantekeningen, maar ook wat hij leerde, wat hij leefde met zijn vrienden en zijn leraar. Vandaar het belang om elke avond de tijd te nemen om met hem zijn dag te bespreken ... en indirect zijn huiswerk. "Heb je de Franse revolutie bestudeerd?" Het is een onderwerp dat me fascineert! "," Heb je daar een les over gehad? Heb je alles begrepen? "
 • Als je een gat opmerkt, een slecht verworven idee, nutteloos om een ​​volledige cursus opnieuw te willen doen na zijn werkdag ... en de jouwe! Maar houd het in een hoek van je hoofd om stiller terug te komen tijdens het weekend. Een beetje hulp is vaak handig!

Waarom huiswerk maken voor veel vrienden?

 • A priori is het nogal een goed idee. Werken in een groep is altijd stimulerend omdat een emulatie wordt gecreëerd. En het heeft het voordeel dat explosief "ouder-kind" persoonlijk wordt vermeden! Maar wees niet naïef: zonder de aanwezigheid van een volwassene kunnen deze ontmoetingen tussen kinderen, zelfs gemotiveerd, degenereren ...
 • Dus waarom niet kiezen voor zelfhulp en problemen? Door met vier of vijf andere families overeen te komen, kunt u een rollover implementeren. Een keer per week zorgt een ouder voor de kleine groep kinderen en begeleidt het proeven en huiswerk.

  1 2 3Opmerkingen:

 1. Waydell

  Het totale gebrek aan smaak

 2. Xiomar

  Dit is niet meer dan conditionaliteit

 3. Telemachus

  Je hebt ongelijk. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM.

 4. Sisyphus

  Ik vind dat je bent misleid.

 5. Hipolit

  Het uitstekende idee, is het met je eens.

 6. Tellan

  En je probeerde zo te doen?

 7. Nahiossi

  Wat een zin ... het fenomenale idee, uitstekendSchrijf een bericht