Uw kind 3-5 jaar

Tips voor uw kind om te lezen ...

Tips voor uw kind om te lezen ...


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Geef de smaak van het lezen? Wat een geluk! J'aime Lire publiceert gratis een kleine gids vol slimme tips voor uw kind om te lezen ... en u vandaag te inspireren met uw peuters.

Met je peuter vandaag ...

 • Ga je je registreren? in de gemeentelijke bibliotheek, gratis of bijna. Neem contact op met uw gemeentehuis voor het adres en de openingstijden. Tegenwoordig zijn de bibliotheken kleurrijk, zeer gastvrij en bieden prachtige boeken en "verhaaltijd" vanaf de leeftijd van 6 maanden!
 • Laat je peuter het ook zelf verkennen. De eerste drie jaar kiest hij vaak voor hetzelfde album! Lees en lees zijn favoriete verhaal opnieuw.
 • Blader door de tijdschriften. Er zijn veel edities Bayard, Milaan of Fleurus om tijdschriften voor alle leeftijden aan te bieden. Je kunt ze ook gratis ontdekken in de bibliotheek om te observeren wat zijn "favoriet" is. En blaas vervolgens zijn grootouder op om zich in te schrijven voor zijn verjaardag of Kerstmis. Uw kind zal wennen aan deze ontmoeting met lezen ...
 • Wandeling in boekhandel. Vraag advies aan boekverkopers, gepassioneerd! Je hebt ook tal van leads op onze site met boekselecties. En maak hem regelmatig gelukkig: geef hem een ​​album!

Agnes Barboux

 Opmerkingen:

 1. Boden

  vreemd gevoel. dat hier alleen bots leven

 2. Kado

  Ik doe mee. En ik liep hier tegenaan. Laten we dit probleem bespreken.

 3. Elzie

  Een goede vraag

 4. Carr

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik ben er zeker van.

 5. Gergo

  Pardon, de vraag is verwijderd

 6. Saffire

  Ik denk dat ze het mis hebben. Schrijf me in PM, spreek.

 7. Ecgfrith

  Ik wens je veel succes met de zee- en zomerhuisjes aan zee! Praat niet onzin! De dag werd niet tevergeefs verspild, de man zelf verpestte zijn geluk. Jij en ik zijn dezelfde billen. Toast over vrouwen: niet zo goed met je, zo erg zonder jou. Grote aerosol -inscriptie op het ziekenhuis: "Hé, homo, .. zwerfhalend !!!"

 8. Jai

  Bravo, jouw idee briljant

 9. Xenos

  Het maakt me ook zorgen over dit probleem. Vertel me alsjeblieft - waar kan ik meer informatie vinden over dit onderwerp?Schrijf een bericht