Nieuws

Influenza A bij kinderen

Influenza A bij kinderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Chapo

INFLUENZA IN KINDEREN

Hij is bang om griep te krijgen A

Sinds de komst van griep A heeft uw kind zelden zoveel gehoord over ziektekiemen en ziekten. Maar weet hij wat het is? Niet zeker. Wat hem niet weerhoudt zich zorgen te maken. (Nieuws van 15/12/09)

Influenza A: hoe hem gerust te stellen?

Influenza A: pas op voor meningitis C!

Griep en meningitis zijn nauw met elkaar verbonden. Elke griepepidemie komt, met een vertraging van enkele weken, overeen met een toename van afleveringen van meningitis. De oplossing Het vaccin van 12 maanden tot 24 jaar oud. Professor Antoine Bourrillon, hoofd van de afdeling algemene kindergeneeskunde van het Robert Debré-ziekenhuis in Parijs, werpt licht op dit onderwerp. (Nieuws van 07/12/09)

Vraag ik.

Mutatie van het influenza A-virus

Voor het eerst geïdentificeerd in Noorwegen, zijn mutaties van het influenza A-virus in Frankrijk herkend. Vincent Enouf, plaatsvervangend hoofd van het nationale referentiecentrum voor de noordelijke regio Influenza bij het Institut Pasteur, vertelt ons meer. (Nieuws van 04/12/09)

De mutatie van het virus in vragen.

"Het belangrijkste risico is influenza A, niet het vaccin"

De uitbraak van influenza A blijft zich verspreiden en er blijven vragen over. Is het vaccin betrouwbaar? Is deze griep zo erg? Professor Didier Houssin, directeur-generaal Gezondheid, maakt de balans op. (Nieuws van 30/11/09)

Update over het vaccin

Influenza A: Immunisatie begint begin december primair

Aanvankelijk aangekondigd vanaf 25 november, begint de vaccinatie van 6,6 miljoen leerlingen in het basis- en kleuterschoolprogramma begin december. (Nieuws van 25/11/09)

Meer informatie gebruiksaanwijzing.

Influenza A: de vaccinatiecampagne wordt duidelijker

Aangezien de vaccinatiecampagne donderdag (12 november) begint voor de kwetsbare en de entourage van zuigelingen jonger dan 6 maanden, heeft de minister van Nationaal Onderwijs, Luc Chatel, aangekondigd dat de schoolkinderen kunnen profiteren, op basis van de vrijwilligerswerk, vanaf 25 november. (Nieuws van 10/11/09)

Vaccin, waar zijn we?

Tamiflu, hoe werkt het?

Terwijl de uitbraak van griep A in Frankrijk wordt verklaard, blijven er vragen rond Tamiflu bestaan. Wanneer moet u dit geneesmiddel innemen: voor, tijdens, na? Is het ok voor zwangere vrouwen en kinderen? (Nieuws van 23/09/09)

Tamiflu, gebruiksaanwijzing

1 2