Anders

Geen televisie aan tafel!

Geen televisie aan tafel!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de infos die zijn geëxtraheerd uit het nieuwe nummer van de verzameling "The Essentials of: 54 tracks zodat alles wordt opgegeten", verkocht met het septembernummer van. Vandaag zoomen op tv ...

 • Focus op wat er op het bord staat, het is heel goed. Maar om dit te bereiken, zou het ook nodig zijn om afleidingen te verwijderen die de aandacht afleiden en gevoelens afsnijden.
 • De ergste vijand van maaltijden zou televisie zijn. Studies hebben aangetoond dat ernaar kijken door te eten de overdracht van informatie van voedsel naar de hersenen volledig omzeilt. Een paar uur na de maaltijd, hoe weet je wat er werd ingeslikt? Met andere woorden, je hebt niet echt geproefd wat je in je mond had. Bovendien eet je meer voor de televisie, maar ook later op de dag, omdat de hersenen niets hebben opgenomen. Een echt probleem voor mensen - kind of volwassene - met overgewicht.
 • Dus als je kind voor je eet, er is geen sprake van om het voor zijn favoriete programma te installeren om hem gezelschap te houden. En als de familie compleet is, geen televisie.

Zelfs geen tv?

 • Bij wijze van uitzondering is het natuurlijk mogelijk zonder zijn smaakpapillen te schaden. Maar je moet er een feest van maken. Ook daar kan uw kind deelnemen aan de voorbereiding van zijn dienblad, met goede dingen ongewoon en gereserveerd voor deze gelegenheden. Hoe zeldzamer deze momenten zijn, hoe meer ze worden gewaardeerd. Wacht tot hij minstens 4-5 jaar oud is om ervan te genieten.

Sophie Viguier-Vinson

Andere essentiële tips.

Vind meer informatie in "The Essentials of: 54 nummers om alles op te eten", verkocht met het septembernummer van, zakformaat.

Stel, gezag, kinderopvang, dieet Dukan, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.Opmerkingen:

 1. Ketaxe

  We moeten leven hoe te branden! We zullen niet op tijd zijn. En dan stopt het leven.

 2. Normando

  Volgens mij heb je geen gelijk. Laten we bespreken.

 3. Aghaderg

  Ik bedoel, je hebt niet gelijk. Schrijf me in PM, we praten.

 4. Gardagor

  Ik dacht altijd anders, heel erg bedankt voor de info.

 5. Fenrishura

  Het leuke bericht

 6. Lorenzo

  Ik geloof dat je een fout maakt.

 7. Maurisar

  Helemaal niets.Schrijf een bericht