Zwangerschap

Songs van Dads


Wat wordt het om een ​​vader te zijn? Dit is de vraag die we hebben gesteld aan vier gelukkige jonge vaders wiens baby een maand geleden werd geboren. Emmitted, overstuur, verrast ... ze vertellen ons hun gevoelens op de dag van geboorte en wat er sindsdien is veranderd.

"IK VOEL STERK TOT DE KLEINE UITERLIJKING, DAN HEB IK GEPROBEERD MIJN Tranen TE BEHOUDEN, MAAR IK KAN NIET ..."

Pascal, 29, is de vader van Elora, geboren om 5:45 uur (2.470 kg).

  • Hoe voelde het om je dochter voor het eerst te zien? "Op dat moment zag ik mezelf huilen, ik huil meestal niet of toon mijn gevoelens, ik voelde me sterk genoeg totdat het kleine meisje verscheen. om mijn tranen in te houden, maar ik kon niet ... "
  • Welk ander sterk moment komt er vanaf die dag? "Ik wilde Claire, mijn partner, niet even loslaten, ik masseerde haar regelmatig terug, ik verdroeg de vermoeidheid met haar ... En ik wilde van elk moment genieten, ik keek alles. kwam naar buiten, haar hoofd was vervormd en haar ogen waren scheef, ik was bang dat ze het syndroom van Down zou zijn, ik zag geen verandering in houding tussen de verloskundigen, dus dat stelde me gerust. Mij ​​werd verteld dat alles op haar plaats moest zijn. Na het bad wilde ik haar zelf aankleden om te zien of ik kon zorgen en de vroedvrouw liet me zien hoe het moest. "
  • Wanneer voelde je je vader? "Ik realiseerde me dat ik een vader zou worden toen Claire en ik aankwamen in de kliniek, ik zat in de wachtkamer en opeens dacht ik:" Ik kwam binnen einde natuurlijk van mijn jeugd, van mijn onschuld. Dit is een pagina van mijn leven die aan het draaien is. Vanaf nu heb ik de verantwoordelijkheid van mijn dochter. Ik moet over haar waken. "
  • Wat is er sindsdien veranderd? "Ik wil aan alles deelnemen: ik was Elora, ik verander haar, ik kus haar op de neus en op de ogen, ik speel met haar ... ik vind mijn kleine meisje steeds mooier elke dag ben ik, net als mijn vrouw, gek op allebei! "

1 2 3 4