Uw kind 1-3 jaar

Kinderopvang is niet zijn ding!

Kinderopvang is niet zijn ding!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uw kind aarzelt om in de kinderopvang te blijven? Volhard! Vergeet niet hem gerust te stellen en hem uit te leggen dat u alle vertrouwen hebt in het team dat voor hem zorgt.

 • Elke keer dat je haar naar de kinderopvang brengt, huilt en kleeft je peuter aan je. Je voelt je schuldig om hem in de steek te laten. Je vraagt ​​je af of het niet te moeilijk voor hem is. Per geval de oplossingen.

Zijn tranen stoppen wanneer je vertrekt

 • Kinderverpleegkundigen zijn formeel: net vertrokken, je kind heeft plezier als een gek! Zou hij proberen u te "manipuleren"? Nee, want er is niets bewust aan zijn houding. Hij vindt het gewoon moeilijk om het moment van scheiding aan te nemen. Misschien ben je aan jouw kant angstig? Niets communicatiever ...
 • Wat te doen. Begin met jezelf ervan te overtuigen dat deze momenten in de kinderopvang essentieel zijn voor jou en je kind. Je leert soepel afscheid te nemen, je peuter leert de geneugten van de groep. In vertrouwen zul je minder moeite hebben om hem te verlaten ... en hij om je te verlaten.
 • Wat hem te vertellen. "Vond je de puzzel die je maakte?" Sta op de positieve kant van zijn middag.

Hij blijft de hele middag in zijn hoek

 • Sommige kinderen hebben moeite met integreren in een groep tijdens hun eerste gemeenschapservaringen. De jouwe is misschien een grote verlegen persoon. Of het gaat door een gecompliceerde periode.
 • Wat te doen. Ondanks deze aanpassingsmoeilijkheden is het belangrijk om te volharden. Lees boeken over een soortgelijk probleem: het zal geruststellend zijn om te zien dat dit met andere kinderen gebeurt. Ga met hem mee naar de openbare tuin van de buurt: hij kan enkele kinderen van de kinderopvang ontmoeten. Links kunnen worden geweven, in een ander kader, onder uw welwillende oog.
 • Wat hem te vertellen. "Ik weet dat je van dit kinderdagverblijf zult genieten, het kost maar een beetje tijd."

1 2



Opmerkingen:

 1. Daniel-Sean

  Dit thema is gewoon weergaloze :), het is erg interessant voor mij)))

 2. Scully

  In elk geval.

 3. Zulkijinn

  Naar mijn mening hebben ze het mis. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.

 4. Ellard

  Je ziet eruit als een expert)))



Schrijf een bericht