Anders

Au pair, hoe wordt het beheerd?


Vind elke dag een van de infos uit de nieuwe uitgave van de collectie "De essentie van: 51 tips om goed te kunnen leven", verkocht met het nummer van mei van. Zoom vandaag in op de au pair.

  • Lila-Rose vertrouwd maken met vreemde talen, bied hem een ​​vroege Erasmus aan, niets betovert je meer ... En dan heb je deze kamer niet bezet, dus waarom niet onderhandelen tegen een paar uur voogdij over je dochter? Ja, in het huisje moet je de hoes en een beetje zakgeld toevoegen, je weet het. Een of een "au pair", anders niets!
  • Als deze formule veel voordelen biedt inclusief het creëren van een sterke emotionele band met je kind, het kan je ook irriteren. Zult u promiscuïteit op lange termijn, dagelijkse gedeelde intimiteit dragen? Hoe dan ook, we raden grote waakzaamheid aan voordat we naar deze zorgmodus gaan.
  • Delegeer zonder aarzeling naar een bureau gespecialiseerd dat de ernst van uw buitenlandse kandidaat, de wettigheid van zijn situatie, evenals vele criteria waarmee u geen grap kunt maken, garandeert. Neem contact op met de Franse Unie van Au Pair Agencies, Ufaap, voor alle informatie over dit type zorg (ufaap.org).

Frédérique Odasso

Custody: onze andere essentiële tips.

Vind meer informatie in "The Essentials of: 51 tips to well well way of care", verkocht met het meinummer, zakformaat.

Dukan-dieet, winterziekten, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.


Video: Garmin vívofit jr. 2: Getting the Most Out of Your Device (Juni- 2021).