Zwangerschap

Louna-meisjesnamenlijst 2015

Louna-meisjesnamenlijst 2015We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

18. Louna De oorsprong ervan: in Noord-Afrika betekent luna "de maan". In het Hawaïaans vertaalt Louna zich als "verheven". Het is ook een naam van Duitse afkomst afkomstig uit Chlodwig, wat "glorieuze strijder" betekent. De geschiedenis: de naam Louna bestaat in verschillende talen en culturen. In de Maghreb-landen komt Luna vrij veel voor. In Frankrijk is Louna een naam die de afgelopen jaren een geweldige vlucht kent. Hij was vorig jaar al 18e en verloor een plaats ten opzichte van 2013. Zijn verjaardag: 15 maart.

18. Louna

Zijn oorsprong: in Noord-Afrika, luna betekent "de maan". In het Hawaïaans vertaalt Louna zich als "verheven". Het is ook een naam van Germaanse oorsprong die vandaan komt Chlodwig wat "glorieuze jager" betekent.
Zijn verhaal: de naam Louna bestaat daarom in verschillende talen en culturen. In de Maghreb-landen komt Luna vrij veel voor. In Frankrijk is Louna een naam die de afgelopen jaren een geweldige vlucht kent. Vorig jaar was het al 18e, een plaats verloren ten opzichte van 2013.
Zijn verjaardag: 15 maart.

Meer over Louna