Je baby 0-1 jaar

Schone handen bediening

Schone handen bedieningWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Neushoorn, angina ... Om je kleintje te beschermen tegen de winterziektes, is het essentieel om hem niet in een bubbel op te sluiten, maar om ervoor te zorgen dat de lelijke microben uit de buurt van hem blijven. En het begint met het wassen van je handen voordat je voor hem zorgt!

  • Zoveel als het weten, microben dwalen niet alleen door de lucht. Ze hebben nog een uiterst bevoorrecht vervoermiddel: de handen. Om allerlei ongewenste gasten te oogsten, hoef je alleen maar te hoesten door je mond met je hand te verbergen, je neus met een tissue te snuiten, de hand van iemand te schudden die net deze twee hoge gebaren heeft gedaan. risico's of wie net uit het toilet komt als hij vergeten is door de wastafel te gaan.
  • Dan begint de ketting nog maar net: u zult de handboeien van uw kind aanraken, die zelf duizend gelegenheden zal hebben om ze naar zijn mond te brengen en zichzelf te besmetten. Stop! Om deze vicieuze cirkel te voorkomen, denk er gewoon aan om je handen te wassen. Een basisgebaar maar zo belangrijk.

Waar, wanneer, hoe?

  • Wanneer je handen wassen? Meerdere keren per dag gericht op belangrijke momenten: voordat je naar de tafel gaat, wanneer je naar huis gaat - buiten heb je deurknoppen, trapleuning en allerlei soorten media gevuld met bacteriën aangeraakt - en Eindelijk het toilet verlaten.
  • Waar te genieten van zijn wassingen? Je kunt het overal doen, inclusief het gebruik van een hydro-alcoholische gel, even effectief als water en zeep. Droog uw handen in openbare toiletten met papier of luchtdrogers in plaats van met de handdoek die al is gebruikt.
  • Hoe het te doen? Overal zeep, zonder te vergeten tussen de vingers en op de polsen, grondig spoelen en zorgvuldig drogen, omdat microben van vocht houden.
  • Op wie moet deze operatie met schone handen worden toegepast? Voor het hele gezin, zonder uitzondering, maken virussen geen buurten!

Isabelle Gravillon