Bewakingsmodus

Dinsdagochtend koorts

Dinsdagochtend koortsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tegenwoordig is Sam, een van de kleuters waar Super Nanny om geeft, ziek en lijdt hij aan een oorontsteking. Omdat hij niet besmettelijk is, liet zijn moeder hem vallen, zonder het risico te lopen de andere kinderen te besmetten. maar hoe Sam te verlichten en zijn koorts te verminderen? Super Nanny besluit hem een ​​bad te geven.

  • Het is een verfrommelde bal van pijn die Jeanne vanmorgen eerder heeft neergelegd, gespannen en ongelukkig, om haar klas in de stad te volgen. Als docent begint ze met haar studenten een project dat haar aanwezigheid onmisbaar maakt. Ik voelde in haar stem dat ze opgelucht was dat ze me kon vertrouwen ...
  • "Ik bel je als het echt niet goed is," beloofde ik toen ik de medicijnen en het recept van de arts kreeg die ze de dag ervoor had gezien. Een oorontsteking. Genegenheid is niet besmettelijk, dus ik kan Sam tegemoet, hij wrijft zijn Nours alsof de knuffels verdoofd waren. Het doet pijn, dus iedereen doet pijn voor hem. Een streling op zijn voorhoofd vertelt me ​​dat hij nog steeds koortsig is. Ik neem haar temperatuur op terwijl Tristan en Bambi bij mijn benen in de badkamer blijven.
  • "Hij heeft Bob Sam?" Vraagt ​​Bambi. Het huilen van de kleine patiënt is een welsprekend antwoord. Wat de thermometer betreft, deze kondigt 39,1 ° C aan.
  • "We gaan hem een ​​bad geven, kinderen, help me, jullie zullen de doktoren zijn!" Zelfs bewust van het kleine effect dat de dip op de koorts van Sam zal hebben, open ik de kranen en plaats een andere thermometer op de bodem van het bad. De man houdt van water. "Tristan, je zult het me vertellen als het 37,1 ° C is, toch?" "Ja Pati." En Tristan speelt de boot die Niagara Falls tart.
  • "Jij, Bambi, kun je me voorbereiden op het vissen?" Heel slim, het meisje brengt de kit een minuut later terug. Wanneer het bad op een goede temperatuur is, deponeer ik de patiënt zorgvuldig en nodig ik mijn medische studenten uit om uit te gaan. 'Hij moet niet van streek raken, Sam. Als hij naar buiten komt, kun je gaan vissen, dat beloof je!'

1 2


Video: Verburg: vaccineer tegen Q-koorts (Augustus 2022).