Uw kind 3-5 jaar

We zullen een groot monument verkennen

We zullen een groot monument verkennen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op weg naar het kasteel van Azay-le-Rideau, het Nationale Domein van Saint-Cloud, de wallen van Aigues-Mortes of een van de 37 andere paleizen, abdijen of archeologische vindplaatsen die dit weekend hun deuren openen. eindig met de operatie Child Play Monument. (Nieuws van 10 en 11/10/09)

Wat is een kinderspeelmonument?

  • Twee uitzonderlijke dagen georganiseerd door het Centrum voor Nationale Monumenten dat kinderen het erfgoed van ons land laat ontdekken. Enquêtes, speurtochten, speurtochten, middeleeuwse festivals, plantkunde workshops, koken, tuinieren, sprookjes, dansen, theater ... Dit alles gratis voor onze kinderen, en voor een gereduceerde prijs voor ons, de metgezellen.
  • Meer informatie over monumenten-nationaux.fr of op 01.44.61.21.50. Let op, sommige monumenten nemen alleen deel aan de operatie, andere op de 11e en vele het hele weekend.

Voor kinderen van welke leeftijd?

  • De operatie is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Maar leer, sommige monumenten bieden workshops en activiteiten die ook de jongste vanaf 4 jaar zullen fascineren ...

In de Languedoc-Roussillon

  • Het kasteel en de wallen van de stad Carcassonne. Een terugkeer naar de tijd van ridders met speurtochten en animaties. carcassonne.monuments-nationaux.fr, het hele weekend.

In het midden

  • In het kasteel van Bouges. Voorstellingen en workshops jongleren of acrobatiek. Een middagsnack in de middag! bouges.monuments-nationaux.fr, zondagmiddag.

In Ile-de-France

  • Het nationale landgoed van Saint-Cloud. Fruit, bloemen, kruiden en aromaten, deze keer gaat het om het ontdekken van de geuren en om zelfs in deze geurtuin te creëren. saint-cloud.monuments-nationaux.fr, het hele weekend.

Agnes Barboux

Deel uw goede ideeënuitjes op ons Leisure Forum.