Uw kind 3-5 jaar

We gaan naar de pestakel

We gaan naar de pestakel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het theater van schaduwen en objecten, poppen, hedendaagse dans, sprookjes ... peuters zijn dol op. Op voorwaarde dat de show zeer geschikt is voor hun kleine oren. Vijf tips om het te kiezen.

Zorg voor de duur!

  • De meeste shows voor peuters duren ongeveer 30-40 minuten. Het is perfect. Langer kan uw kind op zijn stoel kronkelen ...

Speel de buurt

  • Als uw kind te ver weg is, misplaatst... hij zal moeite hebben zich te concentreren. Richt, vooral voor zijn eerste shows, de intieme kamers die kinderen op de voorgrond op kleine kussens verwelkomen. Het is zoveel beter als je de kunstenaar van dichtbij ziet!

Mond-op-mond bedienen

  • Het is beloofd. A of verder, we zullen blijven praten over de shows die we leuk vonden. Maar doe ook mond-tot-mondreclame met andere moeders. Veeleisend ... wetende dat als sommige shows niet het decor en de kostuums van de Lion King hebben, de prijzen ook niet hetzelfde zijn! En er gaat niets boven de nabijheid, de kamer, het applaus, de lichten, de cabaretiers ... om je kleine nieuwsgierige naar een andere wereld te openen.

Bekijk de schema's ...

  • Een show die je verleidde in een theater? Het is een veilige gok dat de volgende ook kwaliteit zal zijn. Volg hun schema. Misschien kan de regisseur van het theater je een kleine e-mail sturen om je te informeren over de volgende show. Het bedrijf heeft mogelijk een site met een klein persoverzicht ...

Agnes Barboux