Uw kind 3-5 jaar

We vertellen verhalen over voetbal

We vertellen verhalen over voetbal


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De dag dat we voetballen en 's avonds lezen we verhalen over ronde ballonnen. De uitgevers hebben alles gepland voor onze kleine fans vanaf het eerste uur!

Vanaf 3 jaar: Poka en Mine, voetbal

  • Ze zijn altijd lekker de verhalen van deze twee kleine beestjes, Poka en Mine. De mijne wil voetballen: 'een jongenssport', roept Poka uit. Geen van beiden, vader en dochter zullen de hele outfit kopen. Maar eenmaal op de grond, arme mijn, maakt de jurk de monnik niet ... Door K. Crowther, ed. Pastel, 10,50 .

Vanaf 3 jaar: Franklin speelt voetbal

  • We kunnen een voetbalkampioen zijn zonder een doel te scoren. En speel vooral voor de lol. Dit is wat Franklin, de beroemdste kleine schildpad, leert met al zijn vrienden. Door P. Bourgeois en B. Clark, ed. Twee gouden hanen, 4.80 .

Van 6-7 jaar oud: kampioenzaad, babyvoet

  • Angel is 8 jaar oud en heeft een grote passie: voetbal! Maar omdat hij een beetje gringalet is, is hij bang zijn vangst teleur te stellen. Bovendien zou hij willen dat die grote zus de bijnaam Baby Foot ophoudt ... Een nieuwe serie, Champion Seed, om de avonturen van Angel te vinden tijdens zijn training en zijn spellen, maar ook op school. Voor volwassenen vanaf 6 jaar, als je aan het lezen bent! L. Wengler, ed. Bayard, € 4,50.

Agnes Barboux

@