Galleries

We dromen met de namen Disney

We dromen met de namen Disney


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Elsa, Vaiana, Alice, Robin, Merida ... en als we een kleine rondleiding hebben gegeven door al deze namen van Disney-tekenfilms? Met bonus, geanimeerde gifs!

Karine Ancelet

Topnamen

Koninklijke namen

Verboden namen in de wereld

Lees ook: de beste kinderwagens

AL ONZE THEMA'S NAMEN >>

We dromen met de namen Disney (28 foto's)

Disney-namen: Elsa

Elsa (The Snow Queen)

Uitgerust met magische krachten om sneeuw en ijs te beheersen, is Elsa een prinses aanbeden door kleine meisjes! Een naam die dankzij de cartoon is toegenomen. Uit het Hebreeuwse elischeba, "God is mijn eed", is het een afgeleide van Elizabeth. Zijn verjaardag: 5 november.

Disney-namen: Vaiana

Disney-namen: Vaiana

Dit is een zeer mooie naam die van de kleine Disney-heldin in de cartoon Vaiana, de legende van het einde van de wereld. Origineel voor je choupette! Van Tahitiaanse afkomst betekent het "degene die de kracht bezit" of "rotswater". In de Verenigde Staten, wordt het personage genaamd Moana, een ander idee ...

Disney-namen: Andy

Andy (Toy Story)

Uit het Grieks andros, "man", Andy is een verkleinwoord van Andrew, zelf van de Franse André. Zijn verjaardag: 30 november.

Disney-namen: Aurore

Aurore (The Sleeping Beauty)

Een mooie naam voor je prinses op wiens wieg de goede feeën eruit zullen zien! Aurore is afkomstig uit het Latijn aureus wat betekent "gouden" en wordt gevierd op 4 oktober.

Disney-namen: Donald

Disney-namen: Donald

Doet het je aan iemand denken? Hoe dan ook, de Amerikaanse president ... of de knorrige eend van Walt Disney die (lang daarvoor) de internationale bekendheid van deze naam verwierf. Donald komt uit het Gaelic domhnall, wat betekent "de sterke mensen" ... het belooft! Zijn verjaardag: 15 juli.

Disney-namen: Ariel

Ariel (De kleine zeemeermin)

Gelukkig vissen op je zeemeermin! Van Arisch Hebreeuws, "leeuw van God", is Ariel een gemengde voornaam die op 1 oktober wordt gevierd.

Disney-namen: Peter

Peter (Peter Pan)

Ik hoop dat je schat wil groeien! Afkomstig van de Griekse petros, "de rots", is Peter een Angelsaksische afgeleide van Peter. Zijn verjaardag: 29 juli.

Disney-namen: Eric

Eric (De kleine zeemeermin)

Een mooie naam voor je prins! In The Little Mermaid is Prins Eric degene op wie Ariel op het eerste gezicht verliefd zal worden en die zijn koning zal worden. Van de Germaanse Aina, "slechts één", en rik, "soeverein", hier is een koninklijke naam die op 18 mei wordt gevierd.

Disney-namen: Bloem

Bloem (Bambi)

Terwijl Panpan Bambi de weg van het bos wijst, vergist hij zich en doopt Fleur een klein mannelijk stinkdier dat hun trouwe vriend wordt! Hoe dan ook, Flower is een vrouwelijke naam aan het Latijnse flos, floris, "de bloem". Zijn verjaardag: 5 oktober.

Disney-namen: Marie

Marie (The Aristocats)

Een lieve naam voor je kitten en die van het kleine zusje van Berlioz en Toulouse in de Aristocats! Wist je dat Walt Disney hun namen had gekozen ter ere van schilder Toulouse-Lautrec, componist Berlioz en cantarice Maria Callas? Mary komt uit het Hebreeuws myriam, wat betekent "degene die opheft" en 15 augustus viert ter ere van de Maagd Maria.

Disney-namen: Hans

Hans (The Snow Queen)

Het is de knappe jongen en de prater van de Sneeuwkoningin ... zal zijn naam je verleiden? Uit het Hebreeuwse Yohänan dat "God is genadig" betekent, is Hans de Germaanse vorm van de Franse voornaam John. Het wordt gevierd op 27 december.

Disney-namen: Alice

Alice (Alice in Wonderland)

Het beroemde boek Alice van Lewis Carroll is natuurlijk ook een Disney-studioklassieker. Zal je geweldige kleine meisje zo nieuwsgierig zijn? voormalige afgeleid van Adelaide, van het Germaanse woord Adal"Edele ras", die een edele afstamming geeft. Zijn verjaardag: 16 december.

Disney-namen: Shanti

Shanti (The Book of the Jungle)

Shanti, het is de kleine Indiaan die Mowgli laat kraken in The Book of the Jungle! Een originele Indiase naam van de prinses, toch? Het betekent "degene die overvliegt".

Voornaam Disney: Mary

Mary (Mary Poppins)

Angelsaksische vorm van Maria, dat is een naam vol magie, toch? Het zal vleugels geven aan je prinses.

Disney-namen: Philip

Philip (Doornroosje)

Uit het Grieks philos, "vriend" en nijlpaarden"Horse", dat is een naam die ridder! Geen wonder dat dit een van de prins in The Sleeping Beauty. Gecharmeerd?

Disney-namen: Ella

Ella (Assepoester)

Het was niet tot de 2015-versie om eindelijk de naam van Assepoester te kennen! Ella komt uit het Angelsaksische zelf, "elf" en wordt gevierd op 1 februari. Allemaal lief voor je prinses!

 

Disney-namen: Mooi

Belle (Belle en het beest)

We weten dat de ware schoonheid uit het hart komt! Maar een naam kan ook veel beloftes brengen als Belle, afgeleid van Elizabeth, uit het HebreeuwsElisheba ofElisheva betekenende God is mijn eed. Zijn verjaardag: 17 november.

Disney-namen: Blanche

White (Sneeuwwitje en de 7 Dwergen)

De eerste Disney-prinses is haar! Een naam uit het Germaans blank , wat "helder wit" betekent. Zijn verjaardag: 3 oktober.

Disney-namen: Robin

Robin (Robin Hood)

Een baby met een groot hart, die van gerechtigheid houdt en slim is ... Robin is een legendarische naam die je hart kan raken. Germaans hrod"glorie" werd geboren als een verkleinwoord Robert in de middeleeuwen, maar hij werd al snel onafhankelijk. Zijn verjaardag: 30 april.

Disney-namen: Esmeralda

Esmeralda (The Hunchback of Notre Dame)

Leuke naam voor prinses verliefd op vrijheid. Uit het Grieks smaragdosEmerald, Esmeralda is een betoverende naam die ons herinnert aan de prachtige zigeuner waar Quasimodo waanzinnig verliefd op wordt. Zijn feest: 10 maart.

Disney-namen: Jean

Jean (Peter Pan)

John Darling in Peter Pan, de broer van Wendy, altijd zeer elegant met zijn bril, zijn paraplu en zijn top. Klassieke voornaam, John komt uit het HebreeuwsYehohanan wat betekent "God heeft genade gegeven". Zijn verjaardag: 27 december.

Disney-namen: Anna

Anna (The Snow Queen)

Elsa's jongere zus in de Sneeuwkoningin ... Anna heeft geen magische krachten, maar een groot gevoel van familie en een optimistisch en onverschrokken karakter dat ons bevalt. Afgeleid van Anne, komt Anna van het Hebreeuwse "Hannah" dat "genade" betekent. Zijn verjaardag: 26 juli.

Disney's voornamen: Adelaide

Adelaide (The Aristocats)

Adélaïde de Bonnefamille is de aristocraat van de oude dame, de minnares van de hertogin, operaliefhebber ... en vooral katten. Germaans Adal, "nobel", en heit, "rang, afkomst", deze naam past hem als een handschoen. Als u een retro naam wilt voor je baby, kan het nodig zijn! Zijn verjaardag: 16 december.

Disney-namen: Tiana

Tiana (The Princess and the Frog)

Tot slot, een Afrikaans-Amerikaanse prinses in Disney! En wat een mooie naam ... Op Slavische oorsprong, betekent dat de fee Tiana. Zijn verjaardag: 12 januari met Tatiana.

Disney-namen: Marianne

Marianne (Robin Hood)

De mooie Marianne is de "dame van gedachten" en de belofte van Robin Hood. Een gepassioneerde naam die is afgeleid van Mariamne, het Griekse equivalent van Myriam, wat dierbaar betekent, geliefde. En vind je het leuk? Het wordt gevierd op 9 juli.

Disney-namen: Flora

Flora (Doornroosje)

Goede fee in Doornroosje, Flora is degene die schoonheid aanbiedt aan prinses Aurora. Amoins u liever Daisy of Burnet? Van Latin flos, floris, "de bloem", wordt Flora gevierd op 24 oktober of 5 oktober met Fleur.

Disney-namen: Merida

Merida (rebel)

Impetuosity en impetuosity van het programma met deze naam, die die is van de 11e Disney Princess in Rebel, degene die ervan droomt boogschutter te worden. Geen betekenis of feestdatum bekend ... die niet verhinderde dat deze naam van start ging na de release van de cartoon. De enige zekerheid is dat van een stad in Mexico.

Disney-namen: Lili

Lili (Peter Pan)

Wil je een prinses van karakter? Denk aan Lili de tijgerin, de dochter van de Indiase chef in Peter Pan. Laten we hopen dat je dochter zal spraakzamer zijn! Geïnspireerd door het Latijnse woord lilium Lili duidt de "lelie" aan en symboliseert de zuiverheid. Het heeft ook een Germaanse oorsprong en betekent "zoet" en "nobel". Zijn verjaardag: 17 november.

Ontdekken: