Uw kind 3-5 jaar

We kijken naar Ice Age 3!

We kijken naar Ice Age 3!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Succesvolle weddenschap voor deze 3e aflevering van de ijstijd die ons deze keer vervoert naar de tijd van de dinosauriërs. Manny, Sid, Diego en hun bende zijn nog steeds hilarisch! Trakteer uzelf op familie vanaf 5 jaar oud.

Wat gebeurt er in ijstijd 3?

  • Je herinnert je Manny, deze goede grote mammoet genereus maar stilzwijgend? Hij zal een vader worden! Moeilijk te negeren als zijn toekomstige vaderschap hem obsedeert. Manny wordt heel erg attent met haar lieve (dikke) Ellie. Zijn vriend Diego, de tijger met scherpe sabels, heeft ook grote problemen. Zijn roofzuchtige instinct verbergt zich ... Wat betreft de luie Sid, hij is ook niet in topvorm. Hij is bang dat Manny niet meer in hem geïnteresseerd is. En hij wil ook baby's verwennen ... Nu valt het perfect, het valt op drie grote eieren! Geen manier om ze in de steek te laten! Maar de T-Rex van hun moeder is niet ver weg ...

Waar je kleintje van zal houden

  • Vind deze band van innemende vrienden hij weet het nu goed. (De eerste twee waren ook in video, je zag ze en zag met familie, nietwaar?) Maar ook Ellie, de toekomstige moeder, opossums Crash en Eddie en een nieuwe bok Buck Wezel, ook fortic dat Indiana Jones!
  • Sid altijd zo hilarisch met haar lisp en haar kokende dol op liefde voor haar baby dinos. Het moet gezegd worden dat nauwelijks staande, kleine dwazen allemaal hoektand buiten, roepen: "Mam!" Het is niet schattig?
  • Visuele gags met Scrat, de eekhoorn, die speelt zoals altijd de intermezzo's. Zijn hart klopt deze keer voor Scratina en ... zijn beroemde hazelnoot! Altijd daar om hem in een val te lokken.

Een woord over animatie

  • De animatie is opmerkelijk, de dinosauriërs zijn allemaal monsterlijker dan elkaar. Bereid je kind voor ... dat hoe dan ook gefascineerd zal zijn door deze wereld van dinosaurussen. Neem de opmerkingen terug van David Mei, de modelleringsupervisor: "Onze dinosaurussen zijn realistisch en eng, maar ze leven in onze film, ze komen waarschijnlijk niet naar buiten om je te proberen op te eten!"
  • Ice Age 3, The Dinosaur Times, door Carlos Saldanha en Michael Thurmeier, Twentieth Century Fox en Blue Sky Studios, 1:33, met bonus Buck's Survival Guide! 19,99 €, of 29,99 € de doos van de trilogie Age of ice.

Agnes Barboux