Uw kind 3-5 jaar

We vieren Pasen!

We vieren Pasen!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

DIY-ideeën, recepten, kleuren, paaseieren zoeken en de selectie van gastronomische nieuwigheden 2019! Bereid het paas-familiefeest voor met je kuikens.

 

Paaschocolade: wat is er mis?

Wat verzonnen de chocolatiers in 2019 voor Pasen? Ook dit jaar staat er inventiviteit en gulzigheid op het programma. Ontdek onze selectie snel.

De nieuwigheden in 2019.

Pasen: DIY-ideeën

Mooie kleurrijke eieren om samen te worden uitgebroed, slingers van konijnen of eieren, konijnenrietjes, leuke kleine kippen, grappige eieren om te koken ... ontdek onze ideeën om plezier te hebben en voor je kuikens te zorgen met Pasen!

Fijne feestdagen!

De speciale konijnentaart Pasen

Het is om deze paascake te kauwen! Eenvoudig te maken, deze bunny cake heeft ook het voordeel om van tevoren voor te bereiden en te vervoeren ... de droom! We ontdekken de uitleg in video met Anne-Sophie, Best Pastry M6.

Het recept in video.

Pasen: dessertrecepten

Voor Pasen zijn chocolade en eieren op het feest! Koekjes, zandkoekjes, cakes, mousses en lolly's ... ontdek onze zoete receptenideeën voor uw hebzuchtige.

Zie de recepten.

Pasen: grappige recepten

Verras je kuikens voor Pasen met grappige receptideeën! Kip, vis, konijn ... we hebben zoete en hartige ideeën gevonden om je te inspireren. Aan jou de keuze!

Yum!

Paasbroodcake

Vanmorgen, een konijn ... Maak voor Pasen deze heerlijke en ondeugende konijnenhoofdcake die je hebzucht zal behandelen. En aarzel niet om hen een hand te vragen voor het versieren met snoep!

Bekijk de video van het recept.

Lollies en cakes Pasen knalt

Met koekjes, madeleines, kamille, meringue, choco en enkele decoratie-ideeën ... maak heerlijke lollies voor Pasen. Hier zijn 7 ideeën voor jou "opgejaagd" op Pinterest.

Yum!

Hoe een paasei te tekenen

Hij verslindt zijn ogen dat ei! En als je leerlingkunstenaar met zijn potloden wil "kraken", is het gemakkelijk ... hij volgt de uitleg stap voor stap van onze video.

Bekijk de video.

30 voornamen van Pasen voor je kuikens

Plaats voor vernieuwing, zoetheid, jonge scheuten en bloemen! Als u op zoek bent naar een naam voor uw toekomstige baby, zal een idee zeker ontkiemen met deze selectie.

Lente namen.

De oorsprong van Pasen en zijn symbolen

Chocolade, bellen, familiemaaltijden ... Het paasweekend staat synoniem voor een feest voor jong en oud. Maar wat is de oorsprong van deze religieuze feestdag en wat betekenen deze tradities?

De oorsprong van Pasen.

Avondverhaal: Paashazen

Gastronomische konijn-, snoep- en zelfs chocoladefabriek ... Dit is een verhaal dat de mond vol van je ontluikende lezer moet maken. Een verhaal om het paasweekend te vertellen ... maar niet alleen!

Een verhaal voor Pasen.

30 kleurplaten van Pasen

Ruil chocolade-eieren tegen mooie kleuren: dit is de markt die ons konijn en onze paasklokken in deze 11 kleurplaten aanbiedt om te downloaden en af ​​te drukken.

Met je potloden!

Pasen: onze receptideeën

Voor Pasen is het lam op het feest! Ontdek onze recepten voor jong en oud en geniet van het gezin.

Onze paasrecepten.

10 eieren jagen in heel Frankrijk

Lang leve het ei! In Parijs en in de provincies zijn we dol op de tradities. De tuinen, de kastelen, de musea doen er ook alles aan om uw kleine fijnproevers te verwennen.

Gaan we de eieren halen?

Hoe teken je een paasbel

Wie kondigt de komst van Pasen en chocolaatjes aan? Yum! Dit zijn natuurlijk paasklokken. En je kunstenaar zal dol zijn op het leren tekenen van deze mooie exemplaren. Uitleg in video.

Bekijk de video.

Wat weet jij van chocolade?

Voorwerp van verlangen, schattige zonde ... we vallen allemaal voor chocolade. Maar als je "verslaafd" bent, ben je dan echt chocolade pro? Wij controleren!

Onze paasquiz.

Paas spellen

Pasen, een feest waar kinderen dol op zijn met hun eieren zoeken, konijnen, kuikens en andere chocoladevissen ... Maak dit jaar ook indruk met deze leuke spellen! Op het programma, geheugen, puzzels en games van verschillen.

We spelen?

Paaskaarten om af te drukken

Fijne Pasen! Wat als je dit jaar leuke paaskaarten hebt verstuurd? Eenvoudig met onze gratis originele kaartsjablonen om af te drukken.

Ik print ze!

Welk paasei past bij jou?

Paaseieren, er zijn alle vormen. Groot of klein, eetbaar of niet ... Maar welke moet u adopteren? Sleep de afbeelding naar het resultaat waarin je jezelf het meest herkent. U zult verrast zijn over het resultaat!

Ik doe de quiz!