Welzijn

We vieren Valentijnsdag

We vieren Valentijnsdag


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Valentijnsdag, vertel me hoe ik liefde altijd kan rijmen? Ter gelegenheid van het feest van geliefden 14 februari bieden wij u tips om uw paar te stimuleren, geschenkideeën, ideeën van namen vol liefde ...

Valentijnsdag 2018: geschenkideeën

14 februari ... een onvergetelijke date, vergeet niet! En als je dit jaar een beetje droogt op een cadeau-idee, teken dan ideeën in onze selectie. In mannelijk, vrouwelijk ... er is iets voor bijna alle smaken en vooral alle budgetten!

Onze favorieten.

10 Valentijnsdagambachten voor kinderen

Valentijnsdag, de gelegenheid ook voor de kleintjes om mooie harten te maken of hun liefde aan hun geliefde (n) te verklaren. Geef ze een feest met deze eenvoudige, leuke doe-het-zelfideeën op Pinterest. Het is een geschenk!

Ambachten met een hart.

Quiz: wat weet je (echt) van kussen?

Kussen ... hij zal miljoenen inruilen voor Valentijnsdag! Zelfs peuters, we weten al hoe we ze moeten doen. Maar ken je de verschillende technieken en het verborgen gezicht (zelfs donkere) kussen? Kom op, we dagen je uit!

We spelen?

Valentijnsdagnamen: Valentin, Romeo, Tristan, Nahia, Juliette ...

Welke naam voor je liefdesbaby? Laat u leiden door onze speciale Valentijnskeuze, namen afgeleid van de woorden "liefde" en "verlangen" of die van beroemde geliefden!

Namen vol liefde ...

15 Valentijnsdag kleurplaten voor kinderen

Valentijnsdag, de jongsten zijn ook bezorgd en hebben het recht om een ​​minnaar of een minnaar te hebben, toch? Dus, om hun liefde te verklaren, zijn hier 15 kleurende boodschappen van liefde om af te drukken.

Kleurplaten vol liefde

Valentijnsdagrecept: de roze risotto

Neem voor Valentijnsdag het grote spel en maak indruk op je lieveling met dit romige risotto-recept dat heel gemakkelijk te maken is ... Een hartvormig recept om twee te verslinden!

Zie het recept in video.

Een favoriet voor zeep

Een leuk, eenvoudig en 100% gerecycled idee voor Valentijnsdag, maak mini-zeep met essentiële olie van lavendel. Marie's uitleg op video

Bekijk de video.

Valentijnsdag recept: fopspenen-hart ham kaas

Voor een romantisch aperitief, grigon deze vage hartige harten gegarneerd met ham en geraspte kaas. Heel gemakkelijk te doen met dit videorecept.

Het recept in video.

Valentijnsdag: geef wat goed om te krabben

Goed voor: een kleine dobbelsteen in bed, een knuffel, een kus of een lief klein woordje ... het kraslotenboek is een geschenk dat je Valentijn zal verbazen. Bedankt wie?

Een doe-het-zelfvideo

Valentijns speciale quiz

Valentijnsdag is 14 februari! De mogelijkheid om jezelf geschenken te geven, natuurlijk, maar ook om je kennis over het paar te testen en misschien om dingen te leren. Zouden gewoonten soms goed zijn? Wat is het geheim van een paar dat blijft? Het is aan jou om te spelen ...

Ik doe de quiz!

15 tips om je koppel te verhogen

Valentijnsdag, de beste tijd om af te spreken en je koppel een boost te geven om ze prachtige kleuren te geven die lang meegaan. Hoe samen te zijn, te communiceren, te verlangen, elkaar te helpen ... kortom van elkaar te houden! Ontdek onze tips.

Liefde ... altijd.

Recept: de appels van de liefde

Niet zo moeilijk om thuis appels te bedrijven! Een receptidee speciale kleine handjes die je kunt bereiken in duet met je leerling-kok.

Het recept in video.

Stel: het goede gebruik van de routine

De "trein-trein", het dagelijkse, het droomt niemand. En als het nodig was voor de harmonie van het paar? Voor Valentijnsdag geven twee specialisten hun advies: Corinne Antoine, psycholoog, en Yvon Dallaire, sekstherapeut en koppeltherapeut, om deze moeilijke liefdesvergelijking op te lossen.

De routine is goed!

Ze zijn verliefd!

Thuis praat je kind alleen over Zoe ... Op school maken ze kussen, houden handen vast ... Ze zijn echt verliefd of wat? De uitleg en het advies van Nicole Fabre, psychoanalyticus.

Valentijnsdag, ook kinderen!

Ben je ooit verliefd geweest?

Verliefd zijn betekent wat? Op 4-jarige leeftijd hebben onze studenten van een groot gedeelte al een duidelijke mening over de vraag. Trouwens, hoe weten we dat we verliefd zijn? Ze antwoorden ons.

Ik bekijk de video.