Uw kind 3-5 jaar

We maken een muurschildering in familie

We maken een muurschildering in familie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een fresco is gigantisch om de muur van de woonkamer of die van zijn kamer te versieren. Of we improviseren volledig, allemaal in familie. Beide gebruiken een ondersteuning in de winkel. Naar uw apparatuur!

We improviseren samen een fresco

  • Je hebt kraftpapier nodig. Kies bijvoorbeeld voor een grote rol van 1 x 10 m. Ideaal voor potlood, vilt en pastel, dit schermpapier is soepel en zuinig. Je kunt wit of bruin kiezen, maar er zijn ook andere kleuren te ontdekken voor meer originaliteit.
  • Wat doen we Rol 3 of 4 meter papier uit op de muur. Zet het vast met Patafix of plakband als uw muur veilig is. Anders kunt u uw werk ook op een grote tafel maken, zodat u het gemakkelijker kunt beschermen.
  • Geef jezelf een thema: de vakantie, het gezin, het circus, de tuin van je dromen ...
  • Hier gaan we elk, van 0 tot 77 jaar oud krijgt een penseel, vilt, potlood, houtskool ... Alles is toegestaan, alles is mogelijk inclusief collages. Je kunt ook je figuur tekenen door tegen de muur te drukken en je potlood om je heen te schuiven. Of gebruik stencils.

We kopen ondersteuning

Ze zijn talrijk in de handel de gigantische kleurboeken, typeposter of fresco. Hier zijn twee die, als je ze met je peuter kleurt, het mooiste effect zullen zijn:

  • Van 4-5 jaar oud. De tuin van kleine dieren, door Janik Coat, een geïllustreerde fries om in te kleuren dankzij de 18 stencils. Vlinders, lieveheersbeestjes ... schattige insecten. Ed. Dream Learners, € 11,40. Waar het te vinden?
  • Van 7-8 jaar oud. De Foufou coloriage, door Lili Scratchy. Fancy boards. Om vrolijk te kleuren en apart of in band op te hangen. Ed Thierry Manier, 15 €. Waar het te vinden?

Agnes Barboux

Kom en deel uw hobby's met uw kinderen op ons Leisure Forum.