Je kind 3-5 jaar

We maken mooie decoratieve dozen voor de feestdagen

We maken mooie decoratieve dozen voor de feestdagen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kerstmis komt eraan! Het moment om na te denken over geschenken en hun decor. Bewaar vandaag met uw peuter mooie dozen karton en kleine stukjes papier.

Het materiaal, vooral van het herstel!

  • dozen: bijvoorbeeld kaasdozen, koeienstijl die lacht, die geen geur hebben. Ze kunnen worden gebruikt voor kleine juwelen. Schoenendozen zijn even groot of klein en hebben nog steeds chocoladedozen.
  • Paper: kleurrijke tijdschriften, zilveren of gouden geschenkverpakkingen en nog steeds stempels, grappige of kitsch inpakpapier etiketten ...
  • lijm: in de vrijetijds- en creatieve winkels of papierfabrieken vindt u papierlijm. Ze zijn niet erg duur. Ze plakken en verven tegelijkertijd. Nog minder dure tapijstellijmen in doe-het-zelfzaken zijn ook geschikt. Je hoeft ze alleen maar met een beetje water te binden.

Hoe doen we het?

  • Vraag het je peuter om tijdschriftenpapier of cadeauverpakking te verscheuren. Bedek de doos zodat ze elkaar overlappen, blijf plakken met een borstel ... Zodra de doos bedekt is, kun je nog steeds een tekening, een stempel, een foto knippen ... Eindelijk opnieuw insmeren een laag lijm die de doos vernis.

Een boek

  • Ideeën voor Kerstmis. Vingerafdrukken, collages ... in dit boek van een Britse uitgeverij vindt u een schat aan ideeën om slingers, de kerstman, wenskaarten te maken. Geweldig om de vakantie voor te bereiden of gewoon plezier te hebben op regenachtige dagen.
  • In de uitverkoop op www.usborne.fr, 12,50 €.

Agnes Barboux

Vind hier andere doe-het-zelfideeën.