Uw kind 3-5 jaar

We luisteren samen naar een verhaal

We luisteren samen naar een verhaal


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zoals eerder 's avonds. Lig allemaal met grote kussens op de bank, zet een kaars voor de sfeer. Deze keer luister je niet, je luistert allemaal naar een verhaal van Andersen, Grimm of Perrault. Shh, hij was ooit ...

Wat is het verhaal?

  • Voor de kleintjes, dat alles is "klein" zoals The Ugly Small Canard die spreekt van de verlatenheid, of de Kleine Zeemeermin die ook spreekt van de familie of nog steeds De drie biggetjes die de broers en zussen opvoeren, de solidariteit. Voor Roodkapje, inleidend verhaal, verkiest de versie van Grimm boven die van Perrault, het kleine meisje wordt gered dankzij de jager. Tales, hij houdt!

In bibliotheken

  • Je zult altijd de verhalen van de gebroeders Grimm hebben vol energie bevolkt door ogres en heksen (Hans en Grietje, Doornroosje), die van Hans Christian Andersen getint met verdriet of die van Charles Perrault, inleidende verhalen die waarschuwen voor gevaar ( Roodkapje, ezelhuid).

In uw boekhandels

  • 1 CD-boek. De schurk Petit Canard verteld door Jacques Bonnaffé. Met zijn onberispelijke dictie en imitatie betovert de acteur Jacques Bonnaffé u met het verhaal van deze kleine eend die iedereen zo lelijk vindt ... Tekst Hans Christian Andersen, verteld door Jacques Bonnaffé, in Gallimard Jeunesse, 10.50 €. In dezelfde verzamelingje vindt ook Sneeuwwitje of Assepoester, verteld door Annie Duperey.
  • 1 CD. Tales of jeugd door Henri De. Henri heeft ook een stem van verhalenverteller, warm als alles. Deze collectie is perfect voor je kleintjes. Het omvat Le Petit Poucet, The Ugly Duckling, The Three Little Pigs, Goldilocks, The Puss in Boots, Little Red Riding Hood. Elke avond vakantie, kiezen we er een ... 17 €.

Agnes Barboux

Hij houdt van verhalen? Ontdek onze avondverhalen.

Deel uw goede vrijetijdsideeën met ouders op onze Vrije tijd forum.