Anders

We beginnen met te zien wie?

We beginnen met te zien wie?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit het 6e nummer van de collectie "Essentials of: 72 tips to allergies", verkocht met het februarinummer van. Vandaag wordt de allergie gevolgd en behandeld.

 • Als uw kinderarts of huisarts lijkt belangstelling te hebben voor dit probleem en hij heeft een opleiding in allergologie, des te beter. In dit geval is het niet nodig om een ​​deskundige te zoeken. Deze medische specialiteit wordt pas recentelijk systematisch onderwezen op de medische school. Veel artsen hebben daarom geen training over het onderwerp ontvangen en als voorzorgsmaatregel is het geen luxe om naar een echte allergoloog te gaan om de balans op te maken. Bovendien wordt het consult vergoed voor kinderen, zelfs als u geen recept van de verwijzende arts heeft.

Tests, instructies voor gebruik

 • We kennen eerst de beroemde snelle aflezing van huidtests, "priktests" genoemd Een kleine hoeveelheid allergeen wordt geïntroduceerd door een punctie van amper een millimeter, waarna de reactie op de huid wordt waargenomen. Het kind voelt niet veel en na enkele minuten verschijnt er een knop in geval van allergie. Het voordeel is om te kunnen zoeken naar een zeer groot aantal allergenen. Om minder stimulerende reacties te identificeren die worden veroorzaakt door bepaalde voedselallergieën of contact, oefenen we ook een "patch-test". Het kind houdt enkele uren, zelfs meerdere dagen, een stempel op de huid.
 • Ten slotte kan de diagnose worden verfijnd met een bloedtest, vaak toegepast om een ​​allergie voor bepaalde medicijnen of wespensteken (gif van Hymenoptera) te bewijzen.

Sophie Viguier-Vinson

Allergieën: andere tips.

Vind meer informatie in "Essentials of: 72 tips om met allergieën om te gaan", verkocht met het nummer van februari 2011.

Slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug ... vind andere essentiële tips.Opmerkingen:

 1. Vokivocummast

  wel, zoals ze zeggen, tijd wist fouten uit en polijst de waarheid

 2. Kaage

  Het is de waarheid.

 3. Tagami

  Helaas kan ik je niet helpen, maar ik weet zeker dat je de juiste oplossing zult vinden. Wanhoop niet.

 4. Kigatilar

  Het is het uitstekende idee. Ik bewaar hem.

 5. Hotah

  OKÉ! Iedereen zou zo schrijvenSchrijf een bericht