Bewakingsmodus

Voor ons allebei, Sam!

Voor ons allebei, Sam!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Patrick, vijftiger, is moederhulp. De kinderen in de buurt hebben hem met veel plezier Super Nounou genoemd omdat hij zo vriendelijk is als welwillend, grappig en voorzichtig. Een parel op de een of andere manier ... Zal het vanmorgen zijn om Sam's moeder gerust te stellen?

  • Ding Dong. Het is voor mij een tweede wekker die afgaat. Ik ben stil als ik naar de deur loop, ik heb mijn interieur herzien: de rutiel-speelkamer, het treintje heeft nieuwe batterijen. Voor ons allebei, Sam!
  • Sam is altijd de eerste. En op het tapijt is het niet de laatste. Maar wanneer 9 maanden nieuwsgierigheid voor 80 kg handel staan, is het spel uitgebalanceerd.
  • Kom binnen! In de armen van Jeanne, haar moeder, doet Sam degene die me niet ziet. Maar ik word niet voor de gek gehouden ... We wisselen de rituele bonjours uit. Jeanne heeft kenmerken getekend. Bang om laat te zijn, slechte nacht ... Het is een ochtend van verdriet, met een verfrommeld papieren hart. Mijn ogen vallen op Sam's ogen, hij strekt zijn arm naar me uit en zijn wijsvinger probeert me vast te pinnen.
  • "Pati"
  • "Ja, het is Patrick, Sam." Je ziet er goed uit, zeg, weet je nog waar het tapijt is?
  • Als een miniatuur karate-kind snijdt Sam de lucht uit zijn arm en wijst met gezag naar de speelkamer. Ik open mijn handen om hem te plukken, hij komt als een bloem. Ik geef hem mijn diavoorstelling van grimassen. Sam glimlachte in vlagen. Ik weet dat Jeanne zich voedt met die glimlach op mijn rug. Ik draai me om ... Inderdaad, zijn hart was gerimpeld.

1 2