Je baby 0-1 jaar

Nanny, hoe kun je haar vinden?

Nanny, hoe kun je haar vinden?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tussen de "geen plaats in een kinderdagverblijf", het tekort aan gastouders in uw buurt en uw verlengde werktijden, hebt u de vraag omzeild: uw kind wordt thuis gehouden door een oppas! Ja, maar hoe vind je het? Wat zijn de formaliteiten? Ons advies.

Nannies: de voordelen

  • Een persoon die thuis voor je baby zorgt, geluk! U hoeft zich bij het ochtendgloren niet te stressen door het uit de armen van Morpheus te verwijderen is niet onaangenaam voor u. Hij zal goed in zijn bed kunnen slapen en goed uitgebalanceerde gerechten eten die door jou zijn gemaakt. Hij zal rustige dagen doorbrengen in een universum dat bekend is met zijn speelgoed, bewaard tot het maximale risico op besmetting van gastro en neushoorn van welke aard dan ook. En voor zijn socialisatie? Het eerste jaar heeft geen haast, je kind heeft genoeg tijd om vrienden te maken. Dus zelfs als deze manier van zorg duur is, bent u klaar om op te offeren om u dergelijke luxe aan te bieden!

Hoe gaat het met een goede oppas?

  • Natuurlijk verwacht je geen drietalige Mary Poppins te vinden, die 50 uur per week werken voor iets meer dan de Smic, terwijl ze zorgen voor ontwakingsactiviteiten, huishoudelijke en biologische maaltijdbereiding! Je weet heel goed dat deze "zeldzame parel" niet bestaat.
  • Maar om degene te vinden met wie u het eens bent, is het beter om uw behoeften en prioriteiten nauwkeurig te definiëren, zelfs voordat u begint met zoeken! Wat zijn uw voorrechten in termen van roosters en salaris? Moet je oppas zich alleen op je baby concentreren of een aantal huishoudelijke taken uitvoeren? Moet zij een substantiële beroepservaring hebben, afgestudeerd zijn? Verkies je het jong of met meer volwassenheid? Een klein advies, stel een standaardvragenlijst op met al uw wensen.
  • Vergeet niet een deel "Observaties" toe te voegen waarmee u uw postulanten tijdens de interviews kunt evalueren: is het glimlachend, dynamisch, wat waren de reacties van uw baby in zijn aanwezigheid, enz.?

1 2 3 4