Nieuws

Onze selectie speelgoed 2010

Onze selectie speelgoed 2010


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het kinderfeestje maakt zich op ... en de kerstman ziet zijn lijst met speelgoed elke dag groeien. Ook dit jaar staat Kerstmis synoniem voor familietradities en herinneringen aan al het mooie speelgoed dat we in onze magische kap vinden. We dachten aan alle kinderen en alle portemonnees. Veel plezier en schitter de ogen van jong en oud!

0-1 jaar: speelgoed om wakker te worden

Welk speelgoed geeft hij hem voor zijn eerste kerst? Speel matten, stapelblokjes, inbouwvormen, puzzelboek en ander MP3-gevuld speelgoed ... onze selectie speelgoed om de zintuigen te prikkelen en wakker te maken.

Onze selectie speelgoed.

1-2 jaar oud: slim speelgoed

Je peuter bevindt zich op het moment van geweldige ontdekkingen en allerlei soorten experimenten. Wat interesseert hem op deze leeftijd? Schiet, nest, rol ... Hier is een selectie van speelgoed met meer dan één truc in hun tas.

Welk speelgoed voor hem?

2-3 jaar oud: geweldig speelgoed

Op deze leeftijd houdt hij van imiteren, knuffelen en ook trappen en plezier hebben! Driewieler, boerderij om te rijden, baby, pluche dinosaurus of bumper met afstandsbediening ... onze selectie speelgoed om onder de kerstboom te schuiven.

Het speelgoed dat hem zal plezieren.

3-6 jaar: groot speelgoed

Bouw een trein of een kasteel, rijd in een miniatuurauto, knuffel pratende poppen of de beroemde Zhu Zhu Pets ... het schommelt dit jaar onder de open haard met onze selectie kerstspeelgoed!

Welk speelgoed voor hem met Kerstmis?