Anders

Onze selectie slimme accessoires

Onze selectie slimme accessoires


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

• De micro-fles. Praktisch om te vullen met zijn wijde hals, maar in miniatuurversie om te voorkomen dat de helft van de voorgeschreven dosis op de wanden van de fles achterblijft, is een miniatuurversie erg handig. Het vergemakkelijkt ook het nemen van rit of onderweg. • De medicatiespuit. Dit is het meest efficiënte systeem op voorwaarde dat u het gebaar bestuurt. Druk niet te hard op de zuiger of u spuit de medicatie uit, maar begeleidt gewoon het slikken. • De medicijnnippel. Ideaal voor een peuter, dit type fopspeen heeft een lichaam dat opent om de dosis medicijn in te schenken en goed sluit. Het kind hoeft alleen te zuigen zoals met zijn fles of lolly. Elisabeth Tzimakas Make-up: Isabelle Smägghe.

De micro-fles. Praktisch om te vullen met zijn wijde hals, maar in miniatuurversie om te voorkomen dat de helft van de voorgeschreven dosis op de wanden van de fles achterblijft, is een miniatuurversie erg handig. Het vergemakkelijkt ook het nemen van rit of onderweg.

De medicijnspuit. Dit is het meest efficiënte systeem op voorwaarde dat u het gebaar bestuurt. Druk niet te hard op de zuiger op straffe van spuiten van het medicijn, maar begeleid gewoon het slikken.
De medicijnnippel. Ideaal voor een peuter, dit type fopspeen heeft een lichaam dat opent om de dosis medicijn in te schenken en goed sluit. Het kind hoeft alleen te zuigen zoals met zijn fles of lolly.

Elisabeth Tzimakas

Make-up: Isabelle Smägghe.Opmerkingen:

 1. Moogukora

  Durf dit gewoon nog een keer te doen!

 2. Goltikasa

  zeer bevredigend onderwerp

 3. Aescford

  Iedereen die niet aan verre moeilijkheden denkt, zal zeker in de buurt van problemen te maken krijgen ...

 4. JoJokree

  Wat als we dit probleem vanuit een ander perspectief bekijken?

 5. Meilseoir

  Deze zin is gewoon onvergelijkbaar

 6. Arashishakar

  In jouw plaats zou ik me voor de hulp richten tot een moderator.Schrijf een bericht