Je baby 0-1 jaar

Nee, maar wie is dit?

Nee, maar wie is dit?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Spiegel van zijn verlichtingstafel, spiegel van de badkamer, op dit moment is je peuter gefascineerd door deze weerspiegeling ... van zichzelf. En tegelijkertijd jaloers op deze ander. Een nieuwe fase in zijn ontwikkeling!

  • Op dit moment is je baby vooral geïntrigeerd door de kleine spiegel van zijn wektafel ... Evenzo, wanneer je hem zijn bad geeft, blijft hij hangen in zijn beeld in de grote spiegel boven de gootsteen. In het begin interesseert hij zich enthousiast voor deze onbekende baby, hij glimlacht, spreekt tot hem en is verheugd hem te zien reageren ... vooral door het gebaar lijkt hij alles tegelijkertijd te doen.

Jaloers op zijn dubbelganger

  • Het is even leuk, maar het wordt al snel vervelend. Beetje bij beetje vraagt ​​uw kind zich af: deze baby die dezelfde pyjama heeft en vooral dezelfde moeder ... maar hij steelt alles! Jaloers op zijn dubbel, dat hij echt pas rond 2 jaar zal identificeren, zal hij zijn spiegelbeeld mokken ...
  • Het is niet zo erg met de foto's. Hij houdt ervan om met u door familiealbums te bladeren. Met zijn vinger wijst hij jou, jij mam, tweet hij geluk (omdat jij de belangrijkste persoon voor hem bent) ... zijn vader natuurlijk ook. Als je hem een ​​momentopname laat zien, is hij blij. Als hij begint te praten, zal hij "baby" zeggen, maar zal er niet meer aandacht aan besteden dan de foto's van zijn kleine neven en nichten.

Zijn schaduw? Een vriendin !

  • Meer nieuwsgierig, zijn houding ten opzichte van zijn schaduw. Op deze leeftijd maakt ze zich geen zorgen als ze netjes is. Hij kan zelfs met haar praten, haar strelen en plezier hebben in het proberen die donkere, vluchtige vorm te vangen. Te grappig

Karine Ancelet