Uw kind 1-3 jaar

Nee, maar wat een karakter!

Nee, maar wat een karakter!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Onmogelijk om zijn jas aan te trekken als hij besluit hem niet aan te trekken! Je peuter heeft al een sterk karakter. Kijk uit voor klimmen ...

Karakter of verlangen naar onafhankelijkheid!

  • We kunnen niet echt over oppositie praten bij een klein kind jonger dan 2 jaar oud. Niet meer dan een slecht karakter. Uw kind weigert eenvoudig van u afhankelijk te zijn. Hij gelooft - duidelijk niet bewust op deze leeftijd - dat hij voor zichzelf kan zorgen, alles kan beslissen.
  • Zijn status als een volwassen baby afhankelijk weegt zwaar op hem. Passief zijn terwijl je hem kleedt, je hem laat eten, is ondraaglijk voor hem! Hij heeft zijn eigen verlangens en is helemaal niet klaar voor zijn ouders om anderen hem op te leggen!
  • Waarom heeft hij dit karakter? Mede om aangeboren redenen: je kind wordt geboren met dat sterke karakter, geërfd van zo'n grootvader, tante of zelfs jij! Maar ook het acquis en de relaties die hij sinds zijn geboorte met zijn omgeving heeft opgebouwd, hebben hun zegje.
  • Misschien merkte je peuter dat je moeite had je aan te passen de omwentelingen veroorzaakt door zijn komst in je leven. Ondanks alle liefde die je naar hem draagt, is het misschien moeilijk om zijn plaats te vinden? Dus heeft hij de neiging - opnieuw onbewust - dubbel opgemerkt te worden.

    1 2 3