Anders

Verstopte neus? Snel, de baby vliegt

Verstopte neus? Snel, de baby vliegt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit keer zonder twijfel, Amandine ademt fluiten en zijn neus is echt verstopt. Pauline zal geen vliegbaby gebruiken om haar zo ongemakkelijk te laten. Ze druppelt zoutoplossing in het neusgat van haar dochter, evenals in de was. Maar de vloeistof circuleert niet tussen de neusgaten, het introduceert de punt van de baby-vlieg in het neusgat van Amandine en zuigt de afscheidingen op, hetzij met het uiteinde van de kleine pijp van een klassieke vlieg-baby, of door loop de zuigkracht van een elektrisch model. Hetzelfde voor het andere neusgat. Amandine kan eindelijk door de neus ademen.

Dit keer zonder twijfel, Amandine ademt fluiten en zijn neus is echt verstopt. Pauline zal geen vliegbaby gebruiken om haar zo ongemakkelijk te laten.
Ze druppelt zoutoplossing in het neusgat van haar dochter, evenals in de was.
Maar de vloeistof circuleert niet tussen de neusgaten, het introduceert de punt van de baby-vlieg in het neusgat van Amandine en zuigt de afscheidingen op, hetzij met het uiteinde van de kleine pijp van een klassieke vlieg-baby, of door loop de zuigkracht van een elektrisch model.
Hetzelfde voor het andere neusgat. Amandine kan eindelijk door de neus ademen.