Anders

Breng de lat niet te hoog

Breng de lat niet te hoog


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de infos uit de nieuwe uitgave van de collectie "Les Essentiels d ': 80 tips om het van 0 naar 2 jaar vooruit te helpen", verkocht met het oktobernummer van. Vandaag, goed in zijn lichaam ... rechtop!

  • "En waarom werkt hij nog niet? Zou hij op deze leeftijd toch niet? "Herken je jezelf in deze woorden?" Het is begrijpelijk dat elke ouder wil dat zijn kind op alle gebieden schijnt en indien mogelijk voor de kleine Enzo, de jongste van de buren van de 3e, maar elk kind is uniek en gaat naar zijn eigen. ritme in zijn motorische aanwinsten en zijn ontdekkingen ... Door erop te staan, zou je druk op hem kunnen uitoefenen en je relatie zou kunnen lijden.

De persoonlijkheid van iedereen

  • Persoonlijkheid speelt een rol in de psychomotorische ontwikkeling. Sommige kinderen zijn min of meer nieuwsgierig en beginnen gemakkelijker, vooral als ze leren lopen. Anderen zullen zelfs hypertoon zijn, zullen zeer binnenkort willen opstaan ​​en weigeren te gaan liggen om te worden veranderd. Als dit het geval is voor uw peuter, kan een arts zoeken naar de redenen die hem verhinderen los te laten, omdat het belangrijk is dat hij herstelfasen heeft. Niets doen en zijn tijd nemen is noodzakelijk voor zijn psychomotorische aanwinsten.

Stéphanie Letellier

Vind meer informatie in "Essentials of: 80 tips om hem te helpen van 0 tot 2 jaar vooruit te gaan", verkocht met het oktobernummer van, zakformaat.

Andere essentiële tips.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, Dukan-dieet, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.