Nieuws

Nathalie Gettliffe: "Ik vecht om mijn kinderen terug te krijgen"

Nathalie Gettliffe: "Ik vecht om mijn kinderen terug te krijgen"


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nathalie Gettliffe is veroordeeld voor het ontvoeren van haar kinderen van haar Canadese echtgenoot en woont nu in Ardèche met haar twee jonge zonen, van wie de laatste in de gevangenis is geboren. Ze vertelt ons haar verhaal.

  • Als ik mijn ex-man in Frankrijk ontmoet, ben ik 16 jaar oud. Hij runt een restaurant in Vancouver, Canada. We gaan trouwen in 1989, ik ben 18 jaar oud. Ik ga met hem mee en begin archeologie te studeren. Maximilian werd geboren in 1993 en Joséphine twee jaar later. In de tussentijd koopt mijn man het restaurant, maar de zaken gaan slecht en hij verandert van baan. Ik zorg voor de kinderen. We worden benadrukt door financiële zorgen. Ik besluit terug te gaan naar school om leraar te worden.

De schaduw van de sekte

  • "Mijn man voelt zich verloren. Mensen die op straat evangeliseren, vragen hem om naar de kerk te komen. Ik ben noch voor noch tegen, ik zie dat hij het nodig heeft in deze moeilijke fase. Met kinderen gaan we er van tijd tot tijd heen. Deze kerk wordt beschouwd als een sekte in Frankrijk, niet in Canada. Maar dat weet ik niet. In Canada zijn overal kerken. Maar snel begrijp ik niet wat er gebeurt. Ik zie mensen thuiskomen om de Bijbel te bestuderen. Een keer per week, dan twee, drie ...

Doop, goeroe ... onderdompeling begint

  • "We zijn aan de rand van de Stille Oceaan. Mijn man is ondergedompeld in het water met witte kleren. Hij is niet langer dezelfde persoon. Mij ​​is verteld: "Je man was geen goed persoon. Het was een grote mond, een egoïst. Nu is hij gered. "Na deze doop heeft hij verantwoordelijkheden. Hij moet de kinderen op woensdag meenemen naar een extra mis. Hij wordt een robot. Hij herhaalt litanieën. 'S Avonds probeert hij me te bekeren. Hij wijst en wil mijn argumenten niet horen. Ik leer dat hij een goeroe heeft en dat hij niet met mij kan discussiëren zonder vooraf met zijn "referent" te hebben gesproken.

    1 2 3 4 5