Anders

Windoo gondel, baby comfort

Windoo gondel, baby comfort


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitgerust met een bedbodem en een hypoallergeen matras, is deze mand uitgerust met een nieuw ventilatiesysteem dat de baby optimaal comfort biedt dankzij de permanente luchtcirculatie. Het is ook uitgerust met een schommelende positie om je baby te wiegen. Dankzij het Modulo Clip®-systeem hecht het in één oogopslag aan de frames van de Loola, LoolaUp Mura en High Trek-kinderwagens. Het is +: het is gemakkelijk te dragen dankzij een ultra-hanteerbaar en comfortabel dragen met stijve en ergonomische zijhandgrepen (intrekbaar met een eenvoudig gebaar). De prijs: 352 €, de carkit is inbegrepen. Meer info hier.

Uitgerust met een bedbodem en een hypoallergeen matras, is deze mand uitgerust met een nieuw ventilatiesysteem dat de baby optimaal comfort biedt dankzij de permanente luchtcirculatie. Het is ook uitgerust met een schommelende positie om je baby te wiegen. Dankzij het Modulo Clip®-systeem hecht het in één oogopslag aan de frames van de Loola, LoolaUp Mura en High Trek-kinderwagens.
Zijn +: het is gemakkelijk te dragen dankzij een ultra-hanteerbaar en comfortabel dragen met stijve en ergonomische zijhandgrepen (intrekbaar met een eenvoudig gebaar).
Zijn prijs: 352 €, de carkit is inbegrepen.
Meer info hier.